Είστε εδώ

Έχω πετάξει μαζί σου!!!

Καλή η ανάλυση της κβαντικής φυσικής από τον Γονίδη αλλά μπροστά στη δικιά μου δεν ΠΙΑΝΕΙ μία.
Λοιπόν κάθομαι και σκέφτομαι με το μικρό μου μυαλό τι συμβαίνει στο πολιτικό τοπίο και πως ετοιμάζεται η επόμενη μέρα. Έχουμε λοιπόν και λέμε:
Ο Κούλης μας είναι κεντρώος, ένα το κρατούμενο. Το κακό όμως είναι ότι βλέπει πως το θέμα με τους πρόσφυγες έχει πάρει άγριες διαστάσεις και λίγο η προπαγάνδα, λίγο οι παπάδες, λίγο τα καλά μας τα καναλάκια, λίγο οι τίμιες φωνές της δεξιάς με τα καθαρά χέρια…πολλοί ψηφοφόροι της ΝΔ, όχι οι κεντρώοι αλλά οι original οι καραδεξιάρες κινούνται προς την ΧΑ.
Και ξέρει ότι άμα πάνε εκεί πιθανότητα συνεργασίας μετεκλογικά δεν θα υπάρξει και οι αυτοδυναμίες είναι δύσκολες στην εποχή μας. Τι λοιπόν σκέφτεται το καλό μας το σύστημα, σου λέει να τσακώσουμε εμείς του κεντροδεξιούς με τον Κούλη αρχηγό και ας φτιάξουμε και ένα κόμμα καθαρά ακροδεξιό το οποίο όμως να μπορεί να συνεργαστεί μαζί μας μετεκλογικά και ΤΣΟΥΠ να σου και ο Καρατζαφέρης με νέο κόμμα. Αυτοί λοιπόν θα κόψουν ψήφους από την ΧΑ και θα κάνουνε και κολεγιά με τον Κούλη. Όλοι για αυτόν δουλεύουν.
Γιάννης ο Φλου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *