Είστε εδώ

Τι … “μάντευε” ο Γ Αλαφούζος και επέμενε να μην παραστεί; Στοπ από Ντογιάκο σε Μαρινάκη. Στον αέρα η πρωτοβουλία Κοντονή

Με ανακοίνωσή της λίγες μόνο ώρες πριν το προγραμματισμένο και εξαγγελμένο εδώ και 5 ημέρες κρίσμο ραντεβού του υφ Αθλητισμού Στ Κοντονή με τους πραγματικούς ιδιοκτήτες των μεγάλων ΠΑΕ και όχι τους “αχυρανθρώπους”, που γνωρίζει και αποδέχεται η ΕΠΟ εδώ και δεκαετίες, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι: ” Μετά από παρέμβαση του Προϊστάμενου της Εισαγγελίας Αθηνών Ισίδωρου Ντογιάκου, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα δώσει το παρών στην συνάντηση, εξαιτίας του περιοριστικού όρου για την μη ενασχόληση με το ποδόσφαιρο, που του έχει επιβληθεί από τον ανακριτή Ανδρεάδη, λόγω της εμπλοκής του στην δικαστική έρευνα για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο. ” !!!
Εξέλιξη σοκ καθώς είχε προγραμματισθεί για τις δύο το μεσημέρι η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή, με Βαγγέλη Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη. Η “πρωτοβουλία” που ήταν γνωστή εδώ και ημέρες, τορπιλίζεται κυριολεκτικά στο … πάρα πέντε, μετά από παρέμβαση του Προϊστάμενου της Εισαγγελίας Αθηνών Ισίδωρου Ντογιάκου. Του … “γνωστού”, από τους … “διαλόγους” Σαμαρά – Αθανασίου, την εποχή της ΧΑ … !!!!
Και το ερώτημα πλέον είναι ένα: Τι “ήξερε” ο Γιάννης Αλαφούζος ( ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ ) και επέμενε να μην … ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της Πολιτείας για τη σημερινή κρίσιμη για το μέλλον του ποδοσφαίρου, σύσκεψη; Και μήπως ίσως είχε “ψυχανεμιστεί” λίγο νωρίτερα τις …προθέσεις της εισαγγελίας;
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σεβόμενος το θεσμό της Δικαιοσύνης, είχε ενημερώσει μέσω των συνηγόρων του προ δεκαπενθημέρου και πλέον τον αρμόδιο Εισαγγελέα Εφετών κ. Σταμάτιο Δασκαλόπουλο για τη προσωπική πρόσκληση που είχε λάβει από τον Υπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή να συμμετάσχει ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη συνάντηση των ιδιοκτητών – επενδυτών των μεγάλων Π.Α.Ε.. Ο κ. Δασκαλόπουλος δεν εξέφρασε καμία επιφύλαξη σε σχέση με τη παρουσία του κ. Μαρινάκη εφόσον κύρια θέματα της συνάντησης ήταν η διασφάλιση της δημόσιας τάξης και η προστασία της περιουσίας των ΠΑΕ και των μετόχων τους.
Κατόπιν τούτου ο κ. Μαρινάκης απάντησε θετικά στη πρόσκληση του Υπουργού προκειμένου να συμμετάσχει στη συζήτηση για θέματα που αφορούν τη διασφάλιση της δημοσίας τάξης και τη διαμόρφωσης νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος.
Σήμερα το πρωί, λίγες ώρες πριν τη πραγματοποίηση της συνάντησης, η οποία ήταν γνωστή ότι θα πραγματοποιηθεί εδώ και δέκα τουλάχιστον ημέρες, ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ισίδωρος Ντογιάκος κάλεσε τον συνήγορο του κ. Μαρινάκη και εξέφρασε την επιφύλαξη του σε σχέση με τη παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός στη συγκεκριμένη συνάντηση ύστερα από «καταγγελίες και οχλήσεις δημοσιογράφων». Τη συγκεκριμένη θέση επανέλαβε στη συνέχεια και ο κ. Σταμάτιος Δασκαλόπουλος με το σκεπτικό ότι η ατζέντα της συνάντησης όπως διαμορφώνεται από την επίσημη ανακοίνωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού, η οποία εκδόθηκε και ήταν γνωστή στους αρμοδίους εισαγγελείς από τη Τρίτη 22.03.2016, θέτει ζητήματα σε σχέση με τη παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τη συμμόρφωση του με το περιοριστικό όρο της μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.
Με βάση τα παραπάνω δε καθίσταται δυνατή η παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του μεγαλύτερου επενδυτή στο ελληνικό ποδόσφαιρο στη συνάντηση με τον Υπουργό Αθλητισμού και τους ιδιοκτήτες των λοιπών ΠΑΕ προκειμένου να ασκήσει τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα του της διασφάλισης της οικονομικής του ελευθερίας και της προστασίας της ιδιοκτησίας του.

Μια σκέψη στο “Τι … “μάντευε” ο Γ Αλαφούζος και επέμενε να μην παραστεί; Στοπ από Ντογιάκο σε Μαρινάκη. Στον αέρα η πρωτοβουλία Κοντονή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *