Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Δίνει “στεγνά” το Μητσοτάκη ο Αντώναρος για την “ανοχή” στον Άδωνι: Πού να το τολμήσει με το εξαπτέρυγο του ουσιαστικού αφεντικού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά

Δίνει “στεγνά” το Μητσοτάκη ο Αντώναρος για την “ανοχή” στον Άδωνι: Πού να το τολμήσει με το εξαπτέρυγο του ουσιαστικού αφεντικού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά

Νέα επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε μέσω του λογαρισμού του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος, με αφορμή τους “σεξιστικούς εκτροχιασμούς του ακροδεξιού δοτού αντιπροέδρου του” όπως λέει, με τελευταίο κρούσμα το σεξιστικό σχόλιο για τη Ρένα Δούρου που έκανε retweet ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επαναλαμβάνει την εκτίμησή του ότι η “σιωπή” του Κυριάκου Μητσοτάκη σημαίνει αποδοχή της συμπεριφοράς του Α.Γεωργιάδη, επισημαίνει ωστόσο ότι δεν έχει περιθώρια να κάνει κάτι με τον “δοτό αντιπρόεδρο” όπως λέει αφού ο διορισμός του ήταν “ρητή απαίτηση” του “ουσιαστικού (για την ώρα) αφεντικού της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά” και “χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ο εν λόγω ακροδεξιός δεν μετακινείται με τίποτε“.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Τρεις μέρες έχουν περάσει και -δεν με εκπλήττει- ο κατά τα άλλά δραστήριος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σιωπά για τους κατά συρροήν σεξιστικούς εκτροχιασμούς του ακροδεξιού δοτού αντιπροέδρου του. Άρα τον στηρίζει πλήρως. Άρα δεν βρίσκει τίποτε το μεμπτό στη συμπεριφορά του. Να τον χαίρεται!

Αυτό έλειπε δα: Να τολμήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το εξαπτέρυγο του ουσιαστικού (για την ώρα) αφεντικού της ΝΔ που ακούει στό όνομα Αντώνης Σαμαράς. Δεν τον παίρνει άλλωστε να κάνει τίποτε γιατί ο διορισμός του σεξιστή αντιπροέδρου στη θέση αυτή ήταν ρητή απαίτηση του εκ Μεσσηνίας ορμώμενου τέως προέδρου. Και χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ο εν λόγω ακροδεξιός δεν μετακινείται με τίποτε.

Γι αυτό κι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να κάνει επίδειξη δυνάμεως διαγράφοντας τον παρεκτραπέντα δήμαρχο Άργους -ένα στελέχος δευτερης σειράς. Αλλά κι εδώ θάλασσα τα έκανε το ηλικίας 50 ετών πια παιδι. Δεν του είπε κανείς ότι ο πρόεδρος του κόμματος δεν έχει δικαίωμα να διαγράψει κανέναν μόνος του. Απλά να παραπέμψει ένα μέλος στο αρμόδιο όργανο με το ερώτημα της διαγραφής. Αλλά με τις λεπτομέρειες ποτέ δεν τα πήγαινε καλά“.

Leave a Reply

Top