Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > “Ξεμπροστιάζει” τον Άδωνι Γεωργιάδη για άθλιο και σεξιστικό tweet εναντίον της Ρένας Δούρου το τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

“Ξεμπροστιάζει” τον Άδωνι Γεωργιάδη για άθλιο και σεξιστικό tweet εναντίον της Ρένας Δούρου το τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή δημοσιεύματα για την λειτουργία του Πεδίου του Άρεως, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προέβη σε μια άθλια αναπαραγωγή σεξιστικής ανάρτησης στο twitter εναντίον της Περιφερειάρχη Αττικής, προκαλώντας την αντίδραση του τμήματος Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το άθλιο σεξιστικό tweet που αναπαρήγαγε ο Αδ. Γεωργιάδης στον λογαριασμό του:

Σχετικά με το παραπάνω retweet του αντιπροέδρου της ΝΔ, το τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:«Με αφορμή δημοσιεύματα για την  λειτουργία του Πεδίου του Άρεως, ο  Αντιπρόεδρος της ΝΔ Α. Γεωργιάδης προέβη σε μια άθλια αναπαραγωγή σεξιστικής ανάρτησης στο twitter εναντίον της Περιφερειάρχη Ρένας Δούρου. Αυτό το επίπεδο πολιτικού διαλόγου και οι σεξιστικοί χαρακτηρισμοί απέναντι σε γυναίκες πολιτικούς πρέπει να καταδικαστούν από όλα τα πολιτικά κόμματα, συμπεριλαμβανομένης της ΝΔ. Ο σεξισμός και η αναπαραγωγή στερεοτύπων στην πολιτική ζωή προσβάλλουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, γυναίκες και άντρες».

*upd: το βράδυ της Τρίτης, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στην ανακοίνωση του τομέα Φεμινιστικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter όπου γράφει:
“Πρέπει να είναι οι μεγαλύτεροι υποκριτές του κόσμου. Τους πείραξε και καλά το rt μου μίας κυρίας κατά της κας Δούρου, αλλά τους διέφυγε ο οχετός του Καμμένου την περασμένη εβδομάδα…όταν έχετε αρχές κύριοι τις έχετε πάντα όταν καταπίνετε όμως τέτοια δεν πείθετε κανέναν”

Πηγή: left.gr

Top