Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απομονωμένος ο Κυριάκος στο Μακεδονικό, τον “άδειασε” και ο κολλητός του Μάνφρεντ Βέμπερ! Δείτε τι έγραψε

Απομονωμένος ο Κυριάκος στο Μακεδονικό, τον “άδειασε” και ο κολλητός του Μάνφρεντ Βέμπερ! Δείτε τι έγραψε

“Και ο @ManfredWeber , αν και κολλητός του @kmitsotakis, τον «αδειάζει» στηρίζοντας, εμμέσως πλην σαφώς, τη συμφωνία των Πρεσπών. Μετά από μια πολύμηνη καιροσκοπική σιωπή του, λέει Ναι. Έρχεται η Μέρκελ στην Αθήνα, βλέπετε. Η ΝΔ είναι ανάδελφη κ εντός ΕΛΚ”

Μετά από πολύμηνη σιωπή – καιροσκοπική όπως τη χαρακτηρίζει ο κ. Παπαδημούλης, ο Μάνφρεντ Βέμπερ τάσσεται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών αδειάζοντας τον κολλητό του Κυριάκο. Αυτά αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter o ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.Δείτε την ανάρτηση αλλά και τη δήλωση Βέμπερ:

“Everybody knows that [the name dispute] has to be solved in order to give Macedonia a positive economic and European future,” Weber, who will lead the EPP’s European election campaign, told EURACTIV.com.

«Όλοι γνωρίζουν οτι (το θέμα της ονομασίας) πρέπει να λυθεί ώστε να δοθεί στη Μακεδονία ένα θετικό οικονομικό και Ευρωπαϊκό μέλλον»

Πηγή: documentonews.gr

One thought on “Απομονωμένος ο Κυριάκος στο Μακεδονικό, τον “άδειασε” και ο κολλητός του Μάνφρεντ Βέμπερ! Δείτε τι έγραψε

Leave a Reply

Top