Είστε εδώ

Αποκαλυπτικοί της … “οικειότητας”, οι “διάλογοι” Μουσσά-Κουμουτσάκου: ” Τι λες τώρα ρε μ …. ! ” (vid)

Η εκπομπή checkpoint της δημοσιογράφου Γιάννας Παπαδάκου στον Alpha, μετέδωσε χθες απίστευτης “ομορφιάς” διαλόγους,  που φέρονται να έχουν γίνει ανάμεσα στον φερόμενο ως εγκέφαλο κυκλώματος εκβιαστών και τον σημερινό εκπρόσωπο της ΝΔ.
Στο ενδεικτικό απόσπασμα ο Τ. Μουσσάς μεταξύ άλλων αποθεώνει τον Γιώργο Κουμουτσάκο για τις ανακοινώσεις του («είμαι από παιδί στη Νέα Δημοκρατία», αναφέρει χαρακτηριστικά), σημειώνοντας: «Τους έχεις στείλει για χόρτα, παίζεις πάνω, δεξιά, κέντρο, αριστερά, τρέχεις, πας μπροστά, λογοπαίγνια, σκόνη και θρύψαλα τους έχεις, στο λέει ο Τάκης ο φίλος σου».
Ο Τ. Μουσσάς του προτείνει μάλιστα να τον βγάλει ο ίδιος μία «τυχαία» όπως λέει φωτογραφία που να τρώει με τη γυναίκα του και τα παιδιά του «ξεκλέβοντας λίγο χρόνο», με την υπόσχεση ότι «θα την ανεβάσω σε κανα site». Ο κ. Κουμουτσάκος του απαντά πως «θα το φτιάξουμε» και του λέει πως «έχω και μία που θα βγάλω το Κουμουτσάκος ο ροκάς, που ακούει δίσκους, μουσική και τέτοια», όμως ο Τ. Μουσσάς δε συμφωνεί και τον συμβουλεύει: «Άσε του ροκά ρε μ…α τώρα, αυτά τα ροκάς τώρα δε μετράνε. Μετράει η οικογένεια. Σήμερα στον Έλληνα είναι η οικογένεια, ότι ξεκλέβει χρόνο και τα λοιπά και βρίσκεται με την οικογένειά του, μην μπερδεύεσαι, ποιος ροκάς; Ροκ είναι όλη σου η πολιτική καριέρα»…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *