Είστε εδώ

“Αυτοί οι δυό, θέλουν και να κυβερνήσουν τη χώρα, θέλουν να μπουν και σε οικουμενική. Και σκοτώνονται για ένα … προσκλητήριο!”

“Γλεντάει” με τη Φώφη και τον Σταύρο ο Κώστας Βαξεβάνης, με αφορμή τη νεά “κωμωδία” που ανεβάζει ο θίασος της κεντροαριστεράς στην Ελλάδα, με τίτλο: Το προσκλητήριο μου … έπεσε από τα χέρια ( Μάκης Χριστοδουλόπουλος – respect ! ). Γράφει στο koutipandoras.gr ο γνωστός δημοσιογράφος:
Δηλαδή για να συνοψίσουμε, δύο κόμματα ανταλλάσσουν πολεμικές ανακοινώσεις κατηγορώντας μάλιστα το ένα το άλλο για ψέματα, για μια πρόσκληση. Η δε σχέση τους με την εντιμότητα και την αλήθεια, είναι πως η Συμπαράταξη αναφέρει πως υπήρξε πρόσκληση, έως και απάντηση Θεοδωράκη, όταν ο ίδιος κάνει τον ανήξερο.
Το σημαντικότερο είναι πως αυτά τα δύο κόμματα ή κομματίδια, είναι σε συνεχή διάλογο για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να φέρουν τη σωτηρία. Η Φώφη Γεννηματά αλλά πολύ περισσότερο ο Σταύρος Θεοδωράκης αποδεικνύουν ξανά πως η πολιτική τους ωριμότητα αγγίζει τα επίπεδα δεκαπενταμελούς συμβουλίου Γυμνασίου. Αυτός είναι και ο λόγος που πέρα από τις αντιπαραθέσεις για το προσκλητήριο, η πολιτική θέση που εμφανίζουν προς τα έξω είναι γεμάτη από μηνύματα παιδικού ουμανισμού και θέσεις πολιτικού σουφισμού που επιζητά γενικώς την ειρήνη, τις λύσεις των προβλημάτων και τη διαρκή αγάπη.
Όχι, τα δύο κομματίδια δεν επιχειρούν μόνο με απολίτικες επιλογές να αποστασιοποιηθούν από το πολιτικό τους παρελθόν. Στην ουσία εκφράζουν τη μπερδεμένη θέση και ρηχότητα των ηγετών τους οι οποίοι προς το παρόν συμφωνούν πως είναι ακραία αντιΣΥΡΙΖΑ και υπάρχουν για το λόγο αυτό, ενώ είναι ικανοί να αντιπαρατεθούν πολιτικά για ένα…προσκλητήριο. Με αυτή την έννοια, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, είναι απείρως πιο πολιτικός.

ΥΓ: Τελικά φαίνεται ότι ο μοναδικός που έλκεται από το “αφήγημα” #sexy_Kouli είναι ο Ποταμίσος Σταύρακας …
Ολόκληρο το άρθρο του Κώστα Βαξεβάνη εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *