Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απίστευτο παρασκήνιο αποκαλύπτει ο Η.Νικολακόπουλος: “Με είχαν κομμένο από το Mega γιατί τους είχα πει ότι θα χάσει ο Βενιζέλος από τον ΓΑΠ το Φθινόπωρο του 2007!!!”

Απίστευτο παρασκήνιο αποκαλύπτει ο Η.Νικολακόπουλος: “Με είχαν κομμένο από το Mega γιατί τους είχα πει ότι θα χάσει ο Βενιζέλος από τον ΓΑΠ το Φθινόπωρο του 2007!!!”

Ενα άγνωστο παρασκήνιο από το «αμαρτωλό» παρελθόν του τηλεοπτικού Mega αποκάλυψε, χθες, ο καθηγητής και δημοσκόπος Ηλίας Νικολακόπουλος στην παρουσίαση του βιβλίου του Γ. Κωνσταντινίδη, στον «Ιανό».

Τον καθηγητή και εκλογολόγο προκάλεσε αρχικά ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ρωτώντας τον με νόημα γιατί δεν εμφανιζόταν στο Mega το φθινόπωρο του 2007 στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, όπου αναμετρήθηκαν ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Τους είπα ότι, αν βγω, θα πω ότι θα χάσει ο Βενιζέλος. Και επειδή εσείς έχετε αποφασίσει εκ των προτέρων ότι θα κερδίσει ο Βενιζέλος, καλύτερα να μη βγω», είπε ο Ηλ. Νικολακόπουλος. Και … άλαλοι οι ασεβείς !!! ( Ενώ ο Τάκαρος ; Στασίδι είχε πιάσει…)

Συντάκτης: Χ.ΙΩ

Πηγή: efsyn.gr

Leave a Reply

Top