Είστε εδώ
Home > FAQ news > Απάντηση Κονιόρδου σε Μενδώνη: Μετακυλύει με εξοργιστικό θράσος την δική της εγκληματική ευθύνη σε εργαζόμενους σε παράσταση του Εθνικού – Να παραιτηθεί για λόογυς δημοσίου συμφέροντος

Απάντηση Κονιόρδου σε Μενδώνη: Μετακυλύει με εξοργιστικό θράσος την δική της εγκληματική ευθύνη σε εργαζόμενους σε παράσταση του Εθνικού – Να παραιτηθεί για λόογυς δημοσίου συμφέροντος

Θέση μετά τη συνέντευξη Τύπου της Λίνας Μενδώνη πήρε η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου. «Περιμέναμε σήμερα η κα Μενδώνη να αναλάβει τις ευθύνες της και να παραιτηθεί καθώς παρακολουθούμε εδώ και μέρες, εμβρόντητοι, μετά τις συγκλονιστικές καταγγελίες εις βάρος του κου Λιγνάδη, την προσπάθεια δικαιολόγησης και συγκάλυψης του» ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Λυδία Κονιόρδου.

«Αντιθέτως, την βλέπουμε τώρα να μετακυλύει με εξοργιστικό θράσος την δική της εγκληματική ευθύνη σε αυτούς που συμμετείχαν σαν εργαζόμενοι καλλιτέχνες στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου. Η κα Μενδώνη προχωράει από αυθαιρεσία σε αυθαιρεσία.

Μετά την αλλαγή της απόφασης για τις αρχαιότητες στο Μετρό της Θεσσαλονίκης, γεγονός που μας εξέθεσε διεθνώς, μετά το αχαρακτήριστο τσιμέντωμα της Ακρόπολης, που φαίνεται ότι θα έχει συνέχεια, μετά την αυταρχική αναλγησία της για τον χώρο και τους καλλιτέχνες του σύγχρονου πολιτισμού, μετά την κατάργηση του διαγωνισμού για την διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου, η αλαζονική αυθαιρεσία της δεν έχει κανένα φραγμό.

Ενώνω κι εγώ την φωνή μου με τους άξιους συναδέλφους μου καλλιτέχνες και καλώ την κα Μενδώνη να παραιτηθεί για λόγους δημοσίου συμφέροντος» καταλήγει η Λυδία Κονιόρδου.

πηγή: ethnos.gr

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

ten − 10 =

Top