Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Η απάντηση της Ακρίτα στην Μενδώνη που διάβασε κριτικές της για Λιγνάδη: Παιδιά είναι σούργελο η γυναίκα…

Η απάντηση της Ακρίτα στην Μενδώνη που διάβασε κριτικές της για Λιγνάδη: Παιδιά είναι σούργελο η γυναίκα…

Μέχρι κριτικές της Έλενας Ακρίτα διάβασε στην συνέντευξη που έδωσε σήμερα η Λίνα Μενδώνη προκειμένου να πείσει ότι η ευθύνη για την προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης Λιγνάδη ανήκει οπουδήποτε αλλού εκτός από την ίδια, τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση.

“Η κυρία Ακρίτα που σήμερα μιλά για τον εγκληματία Λιγνάδη -και επαναλαμβάνω ότι εφόσον αποδειχθεί από την Δικαιοσύνη ότι όντως έκανε αυτά που επωνύμως πλέον καταγγέλλονται στη δικαιοσύνη είναι προφανώς εγκληματίας»- στις 15 Ιουλίου του 2019 όταν ο Λιγνάδης ανεβάζει τον Οιδίποδα στην Επίδαυρο, δεν είχε γίνει ακόμα διευθυντής του Εθνικού, η Έλενα Ακρίτα γράφει “ο Λιγνάδης στον ρόλο του Οιδίποδα έξοχος. Μαγική βραδιά. Μαγική. Τέλος”. Θα το επαναλάβει στις 28 Ιουλίου του 2020 όταν θα σχολιάσει την κίνηση του να προσκυνήσει το ομοίωμα του Παρθενώνα. “Ο Δημήτρης Λιγνάδης είναι εργάτης του θεάτρου, άοκνος. Εχει στο ενεργητικό του αξιόλογες παραστάσεις και ως ηθοποιός και ως σκηνοθέτης πριν αναλάβει τα ηνία του Εθνικού Θεάτρου. Εν ολίγοις τον ξέραμε και από χθες. Δεν περιμέναμε να πιάσει καρέκλα για να τον μάθουμε””, είπε μεταξύ άλλων η Λίνα Μενδώνη.

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα ήταν άμεση:

Παιδιά είναι σούργελο η γυναίκα, δίνει συνέντευξη για τον Λιγναδη και διαβάζει την κριτική που έγραψα εγώ για τον Οιδιποδαχαχαχαχα #Μενδώνη.

Leave a Reply

3 × 2 =

Top