Είστε εδώ
Home > the FACEBOOK PROJECT > Άμεση αντίδραση από τη Ρένα Δούρου στη χρυσαυγίτικη πρόκληση! Δείχνει τις “μεσοτοιχίες” με εκείνους που επιλέγουν να τοποθετηθούν κατά της συμφωνίας για το Μακεδονικό!

Άμεση αντίδραση από τη Ρένα Δούρου στη χρυσαυγίτικη πρόκληση! Δείχνει τις “μεσοτοιχίες” με εκείνους που επιλέγουν να τοποθετηθούν κατά της συμφωνίας για το Μακεδονικό!

Οι νεοναζιστικές προκλήσεις στη Βουλή επιβεβαιώνουν την ορθότητα της συμφωνίας για το ονοματολογικό και εκθέτουν όλες τις δυνάμεις που επιλέγουν να τοποθετηθούν απέναντι #vouli #μακεδονικο

Άμεσα αντέδρασε η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στην αδιανοήτη πρόκληση της ΧΑ να ζητήσει (Γ.Μπαρμπαρούσης από το βήμα της Βουλής) , από τον στρατό να κάνει πραξικόπημα , να καταλύσει το Σύνταγμα και να συλλάβει τον Πρωθυπουργό, τον Υπ Εθνικής Άμυνας και τον ΠτΔ, για τη συμφωνία στο Μακεδονικό. Η Ρένα Δούρου, που έχει βιώσει στο πετσί της στο παρελθόν τη χρυσαυγίτικη βία (επεισόδιο με Η.Κασιδιάρη) , επισημαίνει τις “μεσοτοιχίες” που φέρνει στην επιφάνεια, η σύμπλευση πολιτικών δυνάμεων, κατά αυτης της συμφωνίας για το Μακεδονικό!

Leave a Reply

Top