Είστε εδώ
Home > FAQ news > Επίσημο πλέον! Αντιμέτωπος με δίωξη για εσχάτη προδοσία ο Μπαρμπαρούσης μετά από παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Επίσημο πλέον! Αντιμέτωπος με δίωξη για εσχάτη προδοσία ο Μπαρμπαρούσης μετά από παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Με ταχύτητα αστραπής λειτούργησε αυτη τη φορά ο τρίτος πυλώνας του Συντάγματος για να προστατέψει το πολίτευμα και τους πολίτες από τον κίνδυνο κατάλυσης της Δημοκρατίας! Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής, σύμφωνα με το lawandorder.gr, έδωσε παραγγελία στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και για το οποίο δεν απαιτείται άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Ειδικότερα, στην γραπτή παραγγελία του ο κ. Ζαχαρής ζητά να διερευνηθεί η διάπραξη του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας από τον Κ.Μπαρμπαρούση και ξεκαθαρίζει ότι για το εν λόγω αδίκημα με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τις συνταγματικές διατάξεις δεν απαιτείται άδεια της Βουλής για την άσκηση δίωξης και ως εκ τούτου οι εισαγγελικές αρχές μπορούν να κινηθούν αυτοβούλως.

Εντωμεταξύ, αργά το μεσημέρι και υπό το βάρος των εις βα΄ρος του εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα, αλλά και της γενικής κατακραυγής των πολιτών κατα της οργ’ανωσης της ΧΑ, ο Γ Μπαρμπαρουσης προσπάθησε να ανασκευάσει : “«Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου-τις οποίες ανακαλώ-επ’ ουδενί είχαν να σκοπό να αμφισβητήσουν τη συνταγματική νομιμότητα….”

Πηγή: news247.gr

Leave a Reply

Top