Είστε εδώ
Home > FAQ news > Άγριο “σεντράρισμα” … Νικήτα στον βενιζελικό Πιερρακάκη για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού!

Άγριο “σεντράρισμα” … Νικήτα στον βενιζελικό Πιερρακάκη για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού!

Αμέσως μετά την παρουσίαση από τον Θ. Πλεύρη της τροπολογίας που -μεταξύ άλλων- αυστηροποιεί τις κυρώσεις σε όσους εμπλέκονται σε υποθέσεις έκδοσης «μαϊμού» πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης, ο προεδρεύων άδραξε την ευκαιρία για να «σεντράρει» τον Κυριάκο Πιερρακάκη, ο οποίος προέρχεται από το περιβάλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου και αποτελεί την πολιτική αδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Επειδή αποδείχτηκε από την έρευνα -που ορθώς ολοκληρώσατε γρήγορα- ότι υπήρχε ¨τρύπα¨ στο σύστημα για την οποία δεν ευθύνεται το υπουργείο Υγείας, καλό είναι το υπουργείο Υγείας να συνεννοηθεί με το αρμόδιο υπουργείο και να κλειστεί η ¨τρύπᨻ, ήταν το επικριτικό σχόλιο του Ν. Κακλαμάνη με το οποίο «φωτογράφιζε» το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Μάλιστα, ο προεδρεύων το προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα, επισημαίνοντας τα εξής: «Όταν μία υπάλληλος μπορεί και μπαίνει μέσα (στο σύστημα) μόνη της, υπάρχει θέμα. Δεν φταίει το υπουργείο σας, πρέπει να φτιαχτεί».

Να σημειωθεί ότι κατά τη δευτερολογία του, ο υπουργός Υγείας δεν έδωσε κάποια απάντηση στον κ. Κακλαμάνη, γεγονός που ερμηνεύθηκε από πολλούς ως υιοθέτηση της κριτικής κατά του Κυριάκου Πιερρακάκη.

Πηγή: documentonews.gr – ρεπορτάζ: Άγγελος Προβολισιάνος

Leave a Reply

3 + four =

Top