Είστε εδώ
Home > FAQ media > Γύρισαν την πλάτη … οι τηλεθεατές στον Γιάννη Πρετεντέρη! Προτελευταίο το δελτίο του Mega στην επιστροφή του!

Γύρισαν την πλάτη … οι τηλεθεατές στον Γιάννη Πρετεντέρη! Προτελευταίο το δελτίο του Mega στην επιστροφή του!

“Αστραχάν” … αποδείχθηκε για το Mega ο Γιάννης Πρετεντέρης! Οι τηλεθεατές που από ότι φαίνεται δεν έχουν ξεχάσει καθόλου τα “έργα και τις ημέρες” του στο παλιό Mega της περιόδου 2009 – 2015 και των εκδοτών … γύρισαν επιδεικτικά την πλάτη τους (και το τηλεκοντρόλ) στην επιστροφή του παλαίμαχου δημοσιογράφου στο νέο “μεγάλο κανάλι” ! Παρά την διαφήμιση που είχε προηγηθεί όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα και το “πουσάρισμα” από σχετικά δημοσιεύματα, το δελτίο του καναλιού, την πρώτη ημέρα της επανεμφάνισης του Γιάννη Πρετεντέρη, τερμάτισε κυριολεκτικά προτελευταίο (6ο), με μόλις 6,6% στο γενικό και 6,4% στο δυναμικό κοινό. (Πηγή: zappit.gr) Χαντακώνοντας έτσι και τους άλλους συντελεστές του δελτίου που όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε πάρει τα πάνω του χτυπώντας ακόμα και την 3η θέση!

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι οι έγκυρες περί τα τηλεοπτικά typologies.gr σημειώνουν:
“O Γιάννης Πρετεντέρης δεν έφερε την άνοιξη στο δελτίο ειδήσεων του Mega, χθες κατά την πρώτη του επανεμφάνιση .

Ίσως πάλι αν έβγαινε μετά τη “Γη της Ελιάς” να σάρωνε, αλλά πέρασε η εποχή που “η Βέρα ήταν στο δεξί” πριν το δελτίο ειδήσεων του (παλιού) Mega.”

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης εκτός από το σχολιασμό έχει αναλάβει και Σύμβουλος Ειδήσεων και Ενημέρωσης στο Mega! Καλά θα πάει αυτό…

Leave a Reply

four × 2 =

Top