Είστε εδώ
Home > FAQ media > Απειλούν να μην κατέβουν στον διαγωνισμό οι 4 του καρτέλ με τις πλάτες της αντιπολίτευσης! ” Ας μας κλείσουν” λένε και ποντάρουν σε … νέα “δάκρυα” ( κροκοδείλια )!

Απειλούν να μην κατέβουν στον διαγωνισμό οι 4 του καρτέλ με τις πλάτες της αντιπολίτευσης! ” Ας μας κλείσουν” λένε και ποντάρουν σε … νέα “δάκρυα” ( κροκοδείλια )!

Απειλούν, σύμφωνα με τα περιβάλλοντα τους, οι 4 καναλαρχες ( ΑΝΤ1/STAR/ALPHA και ΣΚΑΙ) να μην κατέβουν στο διαγωνισμό του ΕΣΡ, σε ένα άτυπο εμπαργκο! «Αν τολμάνε ας μας κλείσουν» φέρεται να λένε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές!

Αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε ανοιχτή ρήξη με την κυβέρνηση και να προχωρήσουν σε επίδειξη δύναμης ( έχοντας ως εμπροσθοφυλάκη και την αντιπολίτευση του Κυριάκου, του Άδωνι, του Βορίδη του Λοβέρδου και της Φώφης) εμφανίζονται και οι τέσσερις ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών, Βαρδινογιαννης, Κυριακού, Αλαφούζος και Κοντομηνάς εν όψει του διαγωνισμού! Φαίνεται δε ότι θα επικαλεστούν “την εμπειρία” της προηγούμενης φοράς, υποστηρίζονας οτι και αυτός ο διαγωνισμός έχει στοιχεία “αντισυνταγματικότητας” και γι αυτό άλλωστε έχουν προσφύγει στο ΣτΕ εκ νέου!
Θα ζητ΄σουν δηλαδή ( και θα οχυρωθούν εκέι από πίσω ) να μην γίνει ο διαγωνισμός μέχρι το ΣτΕ να τελεσιδικήσει επί των νέων προσφυγών, φέρνοντας ως επιχείρημα την … “ζημιά” που δήθεν υπέστησαν από τη συμμετοχή τους στον προηγούμενο, ο οποίος στη συνέχεια δεν επικυρώθηκε από την απόφαση του ΣτΕ!

Συγκεκριμένα οι ιδιοκτήτες ζητούν να μην μπορεί οποιοσδήποτε που βρει 3 εκ ευρώ να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, χωρίς να αποδεικνύεται ότι έχει και την οικονομική επιφάνεια να στήσει και να λειτουργήσει τηλεοπτικό σταθμό.

Μάλιστα σε ρεπορτάζ (copy paste) που μετέδωσαν και οι τέσσερις τηλεοπτικοί σταθμοί στα κεντρικά τους δελτία ειδήσεων εχθές το βράδυ, οι Αδωνης Γεωργιάδης από τη ΝΔ, Ανδρέας Λοβέρδος από τη ΔΗΣΥ και Γιώργος Μαυρωτάς από Ποτάμι, δήλωσαν ότι θα πρέπει να υπάρχει από την αρχή έλεγχος του πόθεν έσχες και εγγυητική επιστολή καλής εκτελέσεως, ώστε να υπάρχει διαφάνεια και αποδείξεις ότι όσοι θα συμμετάσχουν έχουν τα χρήματα για την επένδυση που απαιτεί ο νόμος.

Στην πραγματικότητα βέβαια οι 4 “καβαλάρηδες” των δημόσιων συχνοτήτων θέλουν να φιλοδοξούν να πειφέρουν ένα ισχυρό πλήγμα στην κυβέρνηση ελπίζοντας να την κλονίσουν …

Πηγή: enimerosi24.gr

Leave a Reply

Top