Είστε εδώ

Ξεκινά εκπομπές στο “Κόκκινο” ο Στ. Κασσελάκης: Στις 13.00′ απαντά live για μια ώρα στις ερωτήσεις πολιτών

Μια ώρα προέδρου σήμερα Δευτέρα (20/11), στη μία το μεσημέρι, στην εκπομπή της Ευγενίας Λουπάκη, «Allegro Μα Με Τρόπο», στον 105,5 Στο Κόκκινο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σε μια ανοιχτή συζήτηση για όσα απασχολούν τους πολίτες, θα απαντήσει στα ερωτήματα που θα στέλνουν οι ακροατές του σταθμού καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Πάντα στο Κόκκινο. Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας στο Κόκκινο είχε προαναγγείλει την ώρα Προέδρου στον ραδιοφωνικό σταθμό.

6 σχόλια στο “Ξεκινά εκπομπές στο “Κόκκινο” ο Στ. Κασσελάκης: Στις 13.00′ απαντά live για μια ώρα στις ερωτήσεις πολιτών

 1. Αγαπητέ Πρόεδρε, Καλή δύναμη στο έργο σας ,
  κατά τα λοιπά θέματα
  1. Δεν υπάρχει επικοινωνία μαζί σας, όπως είχατε υποσχεθεί.Κατανοούμε ότι είναι πολύ δύσκολο όμως για κάποια σημαντικά ζητήματα, οι διαυλοι επικοινωνίας είναι κομμένοι! Σημαντικά στελέχη και προσωπικότητες,συλλογικότητες δεν επιτρέπεται να στέλνουν βιογραφικά,αλλα συζήτηση ατζέντας και απόψεων. Απέτυχαν οι προσπάθειες επαφής(να περιμένω email σας για περισσότερα?)
  2. Σας ενδιαφέρει το άνοιγμα στην κοινωνία? Και πως? Λειτουργούν οι Τοπικές? Τα νέα μέλη αφέθηκαν στη μοίρα τους.Άμεσες ενέργειες για εξωστρέφεια και οργάνωση.
  3. Τι γίνεται με τους διαφωνούντες. Τι σκέφτεστε?Θα πάρετε μέτρα?
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
  Με εκτίμηση,
  Γιάννα Σ.

 2. Βαϊ Βάϊ Βάϊ….αδιαμεσολαβησία!
  Μιλάει με τον κόσμο! Αίσχος! Καταργεί την δημοκρατία! Είναι αδιαμεσολάβητος! Είναι Μουσολίνης!
  Αντίς να κάνει 5-6 τριμελείς επιτροπές από 7-8 άτομα η καθεμιά νάχουμε μια ωραία μεσολαβησία πάει και τα λέει μόνος του.
  Εσχως! Τι κάνει ο Φίλης; Τι λέει ο Κατσαρός;

 3. πρόεδρε μην ασχολήστε άλλο με τα εσωκομματικά και χτυπήστε αποκλειστηκά τον Μητσοτάκη…όλοι οι δημοσιογράφοι σας “γυρίζουν” μόνο τα εσωκομματικά και όχι αυτά που κάνει η κυβέρνηση!!

 4. Πρόεδρε κύριε Κασσελάκη προχώρα μπροστά
  Μην περιμένεις άλλο τήν Εφη Αχτσιόγλου πρότεινε διαγραφή όλους αυτούς πού θέλουν νά φύγουν και νά μείνουν τήν ζημιά πού ήταν νά κάνουν τήν έκαναν
  Νά ξέρετε ότι ή πλειοψηφία των πολιτών είναι μαζί σας
  Καλόν αγώνα μαζί θά τό καφερουμε

  1. Μα αυτό περιμένουν να τους διαγράψουν,γιατί η αποστασία είναι μεγάλη ρετσινιά!!
   Αλλα το πολύ το κύριε ελέησον..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *