Είστε εδώ

Βρε άντε ουστ…

Μας τα έχουν ζαλίσει, πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Όλα τα παπαγαλάκια της διαπλοκής κλαίνε και οδύρονται. Ωιμέ, ωιμέ, φοροτσουνάμι, φοροκαταιγίδα, φοροεφιάλτης, χέρια που μπαίνουν βαθιά στις τσέπες, και δώστου ξανά και ξανά, πόσο ακριβαίνουν οι μπύρες, οι καφέδες, και, και, και… Ποιος ο σκοπός τους; Ένας. Να μην βγει το πρόγραμμα που (αναγκάστηκε να) αποφασίσει ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ», σκούζουν όλοι μαζί υποκριτές, παπαγαλάκια και λοιπά γιουσουφάκια.Και φυσικά λένε ψέματα.
Υπάρχουν πολύ χειρότερα. Ποια; Να… μην βγει το σκληρό μεν αλλά απαραίτητο δε, εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα, πρόγραμμα. Γιατί αν δεν βγει ο λογαριασμός τότε και ο περιβόητος κόφτης θα ενεργοποιηθεί και από τον φαύλο κύκλο δεν θα βγούμε ποτέ.
Τι θέλουνε λοιπόν οι υπαίτιοι της καταστροφής της χώρας που τώρα τους έπιασε αίφνης ο πόνος για το μισθωτό και τον συνταξιούχο; Μα είναι απλό. Να… ενεργοποιηθεί ο… κόφτης που τόσο πολύ έχουν οι αθεόφοβοι δαιμονοποιήσει!! Για να… κοπούν στο τέλος μισθοί και συντάξεις!!!
Αυτό λέγεται «αυτοεκπληρούμενη προφητεία».
Ή, σε σωστά ελληνικά, μανιασμένη λύσσα κατά του ΣΥΡΙΖΑ, σε βάρος εκείνων για τους οποίους, και καλά, υποτίθεται ότι κόπτονται… Οι… Μυνχάουζεν της διαπλοκής. Τα λαμόγια, που έχουν το θράσος να ζητούν τα ρέστα από τη σημερινή κυβέρνηση και να πανηγυρίζουν: «Κούλης», «Κούλης».
Βρε άντε ουστ, σας πήραμε χαμπάρι.
Δήγμα Ουρσουλίνας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *