Είστε εδώ

“Βόμβα” Φλωρίδη για τη σημερινή έφοδο ΕΛΑΣ στον ΟΣΕ μετά από έναν χρόνο: “Να δούμε εάν επιχειρήθηκε μία αποστολή νοθευμένου υλικού στον ανακριτή έτσι ώστε να παραπλανηθεί ο ανακριτής!” (vid)

Αλλαγή πλεύσης 180 μοιρών πλέον από την κυβέρνηση και στο ζήτημα της “μονταζιέρας” αφού πλέον διαπίστωσαν πως ούτε η πολυπόθητη “ανακωχή” με τα Μέσα που προέβησαν στην αποκάλυψη για χαλεκευμένους ηχητικούς διαλόγους έτσι ώστε να αποδοθούν τα Τέμπη σε “άνθρώπινο λάθος” απέδωσε!

– Διαβάστε: Ποια “ανακωχή”; … Ο όμιλος Μαρινάκη βγάζει στην “αναφορά” και το Πρώτο Θέμα: «Να πει τώρα το μέσο από που βρήκε το ηχητικό»

Η Αστυνομία πραγματοποίησε σήμερα το πρωί, με καθυστέρηση ενός χρόνου και ενός μηνός, έφοδο στα κεντρικά του ΟΣΕ από όπου σύμφωνα με πληροφορίες κατέσχεσε τους πρωτοτυπους σκληρούς δίσκους με όλο τις ηχητικές καταγραφές από τα Τέμπη.

Μιλώντας στον REAL FM και τους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελατόλλα ο Υπ Προστασίας του Πολίτη για πρώτη φορά άγησε ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιοι να αλλοίωσαν ηχητικό υλικό ώστε να δοθεί στρεβλή εικόνα για το ποιος έφταιξε για την τραγωδία με τους 57 νεκρους.

“Να δούμε εάν επιχειρήθηκε μία αποστολή νοθευμένου υλικού στον ανακριτή έτσι ώστε να παραπλανηθεί ο ανακριτής!” ακούγεται να λέει ο κ Φλωρίδης και όταν ο Α. Δελατόλας σχολιάζει«Αν ο εισαγγελέας διαπιστώσει ότι ο ανακριτής δεν είχε το αυθεντικό υλικό στα χέρια του είναι ένα θέμα.», ο υπουργός παραδέχεται: «Αυτό θα το δούμε»!

Χθες διαβεβαίωνε ότι η δικαιοσύνη έχει τα πάντα στα χέρια της, σήμερα εμφανίζεται οτι δεν είναι σίγουρος εάν έγινε νοθεία.

Με πληροφορίες απο enikos.gr

Μια σκέψη στο ““Βόμβα” Φλωρίδη για τη σημερινή έφοδο ΕΛΑΣ στον ΟΣΕ μετά από έναν χρόνο: “Να δούμε εάν επιχειρήθηκε μία αποστολή νοθευμένου υλικού στον ανακριτή έτσι ώστε να παραπλανηθεί ο ανακριτής!” (vid)

  1. Δεν φρόντισαν τόσο καιρό να τα αλλάξουν ? Γιατί δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει παραπλάνηση ,και στο τέλος θα βγουν πάλι αλώβητοι !Α,υπάρχουν και οι εξωγήινοι
    Ο εισαγγελέας δεν νομίζω ότι θα διαπιστώσει κάτι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *