Είστε εδώ

“Βόμβα” από την «Εστία της Κυριακής»: Η Μονάδα του Χημικού Βιολογικού Ραδιολογικού Πολέμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έσπευσε στα συντρίμμια αμέσως μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη!

Σύμφωνα με την εφημερίδα η εντολή που καταγγέλλεται ότι έδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Τριαντόπουλος στον Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, για να «μπαζώσει» τον χώρο του δυστυχήματος εικοσιτετράωρα μετά την πραγματοποίησή του, εδόθη μετά την έρευνα που έκανε η Μονάδα του Χημικού Βιολογικού Ραδιολογικού Πολέμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, η οποία έσπευσε στο σημείο με εντολή του τότε Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου.
Η εντολή αυτή φέρεται ότι εδόθη με γραπτό μήνυμα SMS, που εστάλη σε ένα από τα δυο κινητά που είχε ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός από το υπηρεσιακό κινητό του υφυπουργού, το οποίο –όπως συμβαίνει με όλα τα μέλη της κυβέρνησης– δεν είναι στο όνομά του.

– Διαβάστε: Ανατροπή: Πραγματογνώμονας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι περισσότεροι οι νεκροί της τραγωδίας και να μην έχει γίνει γνωστός ο πραγματικός αριθμός!

Μια σκέψη στο ““Βόμβα” από την «Εστία της Κυριακής»: Η Μονάδα του Χημικού Βιολογικού Ραδιολογικού Πολέμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, έσπευσε στα συντρίμμια αμέσως μετά την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη!

  1. ρε τι τερατα μας κυβερνουν;;;ρε καθικια ρε καθαρματα ρε συνενοχοι τι ψηφισατε ρε καθαρματα;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *