Είστε εδώ
Home > FAQ news > (vid) “Πρόσεξε μη βρεθείς σε κανένα χαντάκι”…Επίθεση μέσα στο γραφείο του δέχτηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων! “Φόρος τιμής οι επιθέσεις του υποκόσμου – Δεν τρομοκρατούμαστε” λέει ο Πολάκης

(vid) “Πρόσεξε μη βρεθείς σε κανένα χαντάκι”…Επίθεση μέσα στο γραφείο του δέχτηκε ο διοικητής του νοσοκομείου Τρικάλων! “Φόρος τιμής οι επιθέσεις του υποκόσμου – Δεν τρομοκρατούμαστε” λέει ο Πολάκης

Επίθεση χειροδικίας μέσα στο γραφείο του την περασμένη Τρίτη 10/4, δέχτηκε από άγνωστο μέχρι στιγμής άνδρα, ο διοικητής του Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρης Παρθένης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaola.gr και με τα όσα δηλώνει αποκλειστικά στην κάμερα ο ίδιος ο κ. Παρθένης, ένας άνδρας μελαχρινός, με ύψος 1:85, με λίγα μαλλιά και ελαφρά γένια, ζήτησε να δει προσωπικά τον Διοικητή. Αφού εισήλθε στο γραφείο του και ρώτησε για επιβεβαίωση τον κ. Παρθένη εάν είναι ο διοικητής του Νοσοκομείου, ο άγνωστος άντρας αμέσως μετά του επιτέθηκε.

Αμέσως, η γραμματεία ειδοποίησε την Αστυνομία και οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να σταματήσουν την επίθεση που δεχόταν ο διοικητής. Όλα έγιναν μέσα σε 7 με 8 λεπτά και αμέσως μετά ο άγνωστος άντρας, αφού μίλησε στο κινητό του, εξαφανίστηκε. Πρόλαβε να προκαλέσει ζημιές με χτυπήματα και στην εσωτερική πόρτα του γραφείου του Διοικητή.

Όμως, οι κάμερες ασφαλείας του Νοσοκομείου εντόπισαν το πρόσωπο του δράστη της επίθεσης, που φαίνεται καθαρά στα πλάνα και ήδη το υλικό δόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων για την επεξεργασία και φυσικά την άμεση σύλληψή του, με την διαδικασία αυτοφώρου, αφού ο κ. Παρθένης κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, ο κ. Παρθένης πιστεύει πως η επίθεση σχετίζεται με τα ιδιωτικά συμφέροντα που θίχτηκαν, αφότου η διοίκηση του Νοσοκομείου προχώρησε σε εκδίωξη της εργολαβικής εταιρείας και υπογραφή ατομικών συμβάσεων με τις/τους εργαζόμενες/ους στην καθαριότητα, εξοικονομώντας πόρους για το νοσοκομείο

Όπως δηλώνει στην κάμερα ο κ. Παρθένης, δεχόταν απειλές από αγνώστους, μέσω άγνωστων τηλεφωνικών αριθμών και σημειωμάτων, για τον ίδιο και την οικογένειά του, αλλά και ανοιχτές απειλές από τους πρώην εργολάβους του Νοσοκομείου Τρικάλων.

Ο κ. Παρθένης αφού ενημέρωσε άμεσα την κυβέρνηση, θεωρεί πολύ σοβαρό το συμβάν της επίθεσης που δέχτηκε και καλεί όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και η Ελληνική Αστυνομία να προβεί σε άμεσες ενέργειες που πρέπει, διασφαλίζοντας την φύλαξη.


Π. Πολάκης: Φόρος τιμής οι επιθέσεις από ανθρώπους του υποκόσμου
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης δηλώνει την αμέριστη στήριξη της στον διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων, Δημήτρη Παρθένη. «Οι επιθέσεις από ανθρώπους του υποκόσμου και οι τραμπουκισμοί από τους ευνοημένους του προηγούμενου καθεστώτος, αποτελούν για εμάς φόρο τιμής και χειροπιαστή απόδειξη της αποφασιστικότητας μας να συγκρουστούμε με όλους εκείνους που τα προηγούμενα χρόνια είχαν καταστήσει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας ένα προσωπικό τους τσιφλίκι», τονίζει και προσθέτει: «Όλοι εκείνοι που επιχειρούν να τρομοκρατήσουν για να ανακόψουν την διαδικασία κάθαρσης στην Υγεία καλό θα ήταν να μάθουν πως ούτε μας τρομοκρατούνε ούτε μας φοβίζουν αντίθετα μας πεισμώνουν και μας δίνουν περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε».

Πηγή: left.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top