Είστε εδώ

Βγήκαν τα μαχαίρια των “δελφίνων” στη ΝΔ ενώ κανείς δεν λογαριάζει πλέον τον Μητσοτάκη! Μετωπική Άδωνη σε Δένδια από τον ΣΚΑΙ: “Αν την κρίσιμη ώρα οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται …”

Ξεκίνησε η μάχη της διαδοχής στη ΝΔ αφού κανείς πλέον δεν πιστεύει ότι υπάρχει πιθανότητα για δεύτερη θητεία Μητσοτάκη και ήδη οι “μνηστήρες” της διαδοχής άρχισαν τα υπόγεια “μαχαιρώματα” ενόψει της επόμενη μέρας!

Οι εσωκομματικές συγκρούσεις είναι τόσο ισχυρές που, πλέον, βλέπουν και το φως της δημοσιότητας με τον Άδωνι Γεωργιάδη να επιτίθεται ευθέως στος δημοφιλείς υπουργούς που κρύφτηκαν και δεν εμφανίστηκαν για να υπερασπιστούν το κυβερνητικό έργο και το κυβερνητικό αφήγημα για την τραγωδία των Τεμπών, φωτογραφίζοντας σαφώς το Νικο Δένδια ο οποίος επέλεξε όλο αυτό το κρίσιμο χρονικό διάστημα να απουσιάζει σε διπλωματικά ταξίδια ανά την υφήλιο…

Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χωρίς να κατονομάσει σε ποιους υπουργούς αναφερόταν αλλά φωτογραφίζοντάς τους, επιτέθηκε με σφοδρότητα σε εκείνους τους υπουργούς που έχουν μεγάλη δημοφιλία και επέλεξαν να μην υπερασπιστούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο μέγα θέμα της τραγωδίας των Τεμπών.

«Το να έχεις υπουργούς με μεγάλη δημοφιλία είναι πολύ χρήσιμο γιατί σε μια κρίσιμη ώρα αυτοί οι υπουργοί βγαίνουν και καταθέτουν ένα τμήμα από το πολιτικό τους κεφάλαιο για να βοηθήσουν την ομάδα, την κυβέρνηση, τον πρωθυπουργό. Αν την κρίσιμη ώρα οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται και βγάζουν τα κάστανα από τη φωτιά οι ίδιοι και οι ίδιοι αυτό δεν πολύ χρήσιμο στην ομάδα και η πρωτιά στη δημοφιλία μπορεί να μην τους αξίζει κιόλας. Το λέω για να είμαστε συνεννοημένοι», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη σφοδρή του επίθεση προς τους συναδέλφους του υπουργούς.

Πηγή: avgi.gr

One thought on “Βγήκαν τα μαχαίρια των “δελφίνων” στη ΝΔ ενώ κανείς δεν λογαριάζει πλέον τον Μητσοτάκη! Μετωπική Άδωνη σε Δένδια από τον ΣΚΑΙ: “Αν την κρίσιμη ώρα οι πρώτοι σε δημοφιλία εξαφανίζονται …”

  1. Θα μας πει πολλά ακόμα ο μπουμπούκος η ώρα που θα πέσουν δεν αργεί και θα είναι μεγάλος ο θόρυβος που θα κάνουν , υπάρχουν και κάποια αδιευκρίνιστα .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *