Είστε εδώ

Βελόπουλος: Παιχνίδια του Μητσοτάκη με τον Ιερώνυμο

«Η δήλωση του αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου εργαλειοποιείται από τη ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη» απαντά ο Κυριάκος Βελόπουλος. «Για την Ελληνική Λύση, η Εκκλησία είναι το σύνολο του λαού, του Κλήρου και της Ιεραρχίας. Η δήλωση λοιπόν του Αρχιεπισκόπου μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους: Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να δώσει οδηγίες ούτε στον κλήρο, ούτε στην ιεραρχία.Οπως και η ιεραρχία δεν θα πρέπει να οδηγει τους πιστούς σε συγκεκριμένους πολιτικούς χώρους».

Σαφή θέση ότι η Εκκλησία έχει ξεκάθαρες απόψεις και δεν επηρεάζεται από οποιονδήποτε πολιτικό εξέφρασε από το Δήλεσι ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. «Ακούμε το Ευαγγέλιο, τον λόγο του Θεού. Δεν κάνουμε ό,τι μας πει ο Βελόπουλος ή οποιοσδήποτε πολιτικός», υπογράμμισε ο αρχιεπίσκοπος ο οποίος θα συναντηθεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να επισκεφτούν μαζί παιδικό σταθμό αλλά και κέντρο Γεροντολογίας.

«Σεβόμαστε τις απόψεις μας και κάνουμε αυτό που λέει ο Θεός. Δεν υπάρχει Χριστιανόμετρο. Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητη η συνεργασία. Πολλά πράγματα μας χωρίζουν. Κάνουμε αυτά που λέει το Ευαγγέλιο. Είναι η ώρα να σκεφτούμε σοβαρά. Ο καθένας έχει τις απόψεις του και ο χρόνος θα δείξει… Κινούμαστε με αυτά που λέει το Ευαγγέλιο», τόνισε λίγο πριν συναντηθεί με τον πρωθυπουργό.

Συγκεκριμένα, ο αρχιεπίσκοπος τόνισε: «Υπάρχει ο λόγος του θεού, η εκκλησία λέει ”δεν κάνω διακρίσεις”, πρέπει να καταλάβουμε ότι υπάρχει διαφορά στην αντιμετώπιση των θεμάτων, αλλιώς τα βλέπει ο πολιτικός και αλλιώς ο πιστός».

«Εμείς αγαπάμε όλους τους ανθρώπους», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Έχουμε σταθερές γραμμές, δεν κάνουμε ούτε αυτό που θα μας πει ο Κυριάκος Βελόπουλος ούτε οποιαδήποτε πολιτικός, σεβόμαστε τους ανθρώπους. Δεν μπορώ να πάω σε πράγματα που δεν τα λέει το Ευαγγέλιο και εκείνος μπορεί να έχει τις απόψεις του, δεν μπορώ να ταυτιστώ με συμφέροντα προσωπικά», είπε.

«Αυτές τις ώρες είναι απαραίτητη η συνεργασία. Κοιτάμε πως μπορούμε να τα πάμε μπροστά. Είναι η ώρα που πρέπει να σκεφτόμαστε σοβαρά. Η πατρίδα μας έχει ανάγκη από συνεργάτες και συνεργασία», τόνισε.

Πηγή: ethnos.gr

Μια σκέψη στο “Βελόπουλος: Παιχνίδια του Μητσοτάκη με τον Ιερώνυμο

  1. Ιερωνυμε που ακους το Ευαγγελιο,στο χωριο μας αυτο το λεμε”ακου τα μπικικινια πώς βροντουν”ενταξει σκατοψυχε γουρουνομουρη;Αντε να πουλησεις παπατζιλικι σε κατι στερημενες με κοτσο και κατι πορνογερους κυρπαντεληδες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *