Είστε εδώ
Home > FAQ news > «Τυφλή» η Δικαιοσύνη… 2 ώρες καταγραφής λείπουν από το βίντεο με τις κινήσεις της Γεωργίας Μπίκα που βγήκε στη δημοσιότητα!

«Τυφλή» η Δικαιοσύνη… 2 ώρες καταγραφής λείπουν από το βίντεο με τις κινήσεις της Γεωργίας Μπίκα που βγήκε στη δημοσιότητα!

Πλάνα από τις κάμερες του ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, όπου κατήγγειλε τον βιασμό της η Γεωργία Μπίκα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, δόθηκαν στη δημοσιότητα. Στο βίντεο, που εξασφάλισε η εκπομπή του ALPHA Τ-Live διακρίνονται καρέ – καρέ οι κινήσεις που έκανε η 24χρονη εκείνο το βράδυ.

-Στις 2.09 διασχίζει τον δρόμο και παρκάρει με το αυτοκίνητό της έξω από το ξενοδοχείο για να πάει στο σπίτι που την είχαν καλέσει.

-Στις 2.14 βγαίνει από το αυτοκίνητο με την 17χρονη φίλη της και κατευθύνονται προς την κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου. Ένα σκυλάκι τις ακολουθεί από την ώρα που βγήκαν από το αυτοκίνητο.

-Στις 2.28 μπαίνουν στο ξενοδοχείο.

-Στις 3.36 η Γεωργία φαίνεται να φεύγει από το πάρτι.

-Στις 4.03 κι ενώ έχουν αποχωρήσει από το ξενοδοχείο μαζί με τη φίλη της πριν από περίπου 25’, όπως είπε στην κατάθεσή της η Γεωργία Μπίκα, η 24χρονη αρνείται να ακολουθήσει τη φίλη και τη μητέρα της.

-Μετά από 25’ περιπλάνησης, η Γεωργία δε μπορούσε να βρει το αυτοκίνητό της, επιστρέφει στο ξενοδοχείο. Είναι φανερό ότι ήταν σε κακή κατάσταση, αφού παραπατάει…

-Ελάχιστα λεπτά μετά, η Γεωργία Μπίκα πλησίασε και πάλι στο ξενοδοχείο.

– Στις 4.05 μπαίνει στο ξενοδοχείο, όπου την περίμενε, όπως η ίδια κατήγγειλε ο απόλυτος εφιάλτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από την καταγραφή των καμερών στο χώρο των ανελκυστήρων λείπουν περίπου δύο ώρες. Από κάμερα του ξενοδοχείου λείπει το διάστημα από τις 3:44 έως τις 5:47.

Επεξεργασία στο υλικό;
Η πλευρά της Γεωργίας Μπίκα καταγγέλλει ότι «υπάρχει επεξεργασία στο υλικό των καμερών» και πως λείπουν σημαντικά σημεία.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Παρασκευής, η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου για τον καταγγελλόμενο βιασμό που έκανε η 24χρονη. Αποτιμώντας το σύνολο των στοιχείων του δικαστικού φακέλου, η εισαγγελική λειτουργός καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η καταγγελία της 24χρονης υπήρξε ψευδής και κατά συνέπεια δεν θεμελιώνεται το αδίκημα της τέλεσης «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας», η οποία αποδίδεται στον 27χρονο.

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

eight − four =

Top