Είστε εδώ

Τσίπρας για Αυτοδιοικητικές: Να είμαστε πιο διαλλακτικοί στα πρόσωπα. Να κάνουμε δυο βήματα πίσω. Στοχος πρέπει να είναι ο χάρτης από γαλάζιος να γίνει κόκκινος. Άντε κοκκινοπράσινος!

Με ψήφο εμπιστοσύνης – τα εύσημα – στη δουλειά του Χρήστου Σπίρτζη για την Αυτοδιοίκηση και της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπουλου για το Συνδικαλιστικο Κίνημα (κάλεσμα στην μεγάλη απεργία στις 9 Νοέμβρη), αλλά και το σαφές μήνυμα ότι αυτή τη φορά πρέπει να συγκροτηθούν ψηφοδέλτια νίκης στην αυτοδιοικηση, ο Αλέξης Τσίπρας έκλεισε την δευτερολογία του στην ΚΕ.

Στόχος μας πρέπει να είναι ο χάρτης από γαλαζιος που έγινε στις Αυτοδιοικητικές του 2019 να γίνει κόκκινος, το βράδυ της πρώτης Κυριακής των αυτοδιοικητικών εκλογών. Άντε κοκκινποπράσινος … ειπε ο Αλέξης Τσίπρας δειχνοντας καθαρά την κατεύθυνση των συνεργασιών σε τοπικό – αλλά και εθνικό – επίπεδο.

Όλα τα σφυρια πρέπει να χτυπάνε προς την ιδια κατεύθυνση επεσήμανε ο Αλέξης Τσίπρας που τόνισε ότι αυτή τη φορά οι Οργανωσεις θα πρέπει να ειναι πιο διαλλακτικές στα πρόσωπα που θα προτείνουν για την ΤΑ και να κάνουν και δυο βήματα πίσω, προς την δημιουργία ψηφοδελτίων νίκης. “Την προηγούμενη φορά, λέγαμε καλός παιδί και καλός σύντροφος. Ναι, ήταν και καλό παιδί και καλός σύντροφος, εξαιρετικός. Αλλά έχανε. Τι να κάνουμε;..”, είπε χαρακτηρσιτικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Δείτε το απόσπασμα στο 33.00′

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *