Είστε εδώ
Home > FAQ media > Τρέλανε τα “μηχανάκια” η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα – Τι τηλεθέαση έκανε ο Alpha

Τρέλανε τα “μηχανάκια” η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα – Τι τηλεθέαση έκανε ο Alpha

Yψηλή τηλεθέαση σημειώνει τα τελευταία χρόνια το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ωστόσο το βράδυ της Πέμπτης, όπου ο Αντώνης Σρόιτερ φιλοξένησε τον Αλέξη Τσίπρα η τηλεθέαση του δελτίου εκτοξεύτηκε.

Συγκεκριμένα, σημείωσε 24,6 στο δυναμικό κοινό, μία από τις πιο υψηλές αποδόσεις του δελτίου για την τρέχουσα σεζόν.

Με τέτοιο νούμερο, ο Αντώνης Σρόιτερ, βρέθηκε για ακόμα μια φορά στην κορυφή, έχοντας, μάλιστα, και αρκετά μεγάλη διαφορά από τους ανταγωνιστές του. Ενδεικτικά, δεύτερος ήταν ο ANT1 με 19,4. Μιλάμε, δηλαδή για διαφορά μεγαλύτερη των πέντε μονάδων!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen την ώρα της συνέντευξης (19:10 – 20:14), οι ειδήσεις του Alpha σημείωσαν 27,2% στο γενικό σύνολο και 26,9% στο δυναμικό κοινό 18 – 54, ενώ 1.778.000 τηλεθεατές την παρακολούθησαν έστω και για 1 λεπτό.

Το υψηλότερο τέταρτο σημειώθηκε από τις 19:10 έως και τις 19:25 όπου το κοντέρ της τηλεθέασης άγγιξε το 40%!

Το κοινό που έδωσε το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης, 34,3%, ήταν οι άνδρες ηλικίας 25-44.

Πηγή: neaselida.gr, avgi.gr

One thought on “Τρέλανε τα “μηχανάκια” η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα – Τι τηλεθέαση έκανε ο Alpha

  1. Είναι λογικό να χτυπάει κόκκινο η τηλεθέαση όταν ο κόσμος έχει δίψα να ενημερωθεί για πολιτική και το μέλλον του και χαρά όταν βλέπει φωτεινά πρόσωπα να ασχολούνται με επιμέλεια με τα θέματα της καθημερινότητάς τους, την ώρα που απέχουν από το κακέκτυπο πολιτικού που είναι ο γιος του Μητσοτάκη που συνεχώς ασχημονεί και φτύνει μίσος εναντίον όλων εκτός από τα συναιτεράκια του.

Leave a Reply

one × 3 =

Top