Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Βόμβα” από την Γ.Παπαδάκου στον Alpha 989: Βρέθηκε και ανοίγει! 28 εκατ από τον τροφοδότη λογαριασμό της Novartis σε πολιτικό προσωπικό στην Ελλάδα! Αποδεκτό από την Ελβετία το αίτημα να ανοίξει!!!

“Βόμβα” από την Γ.Παπαδάκου στον Alpha 989: Βρέθηκε και ανοίγει! 28 εκατ από τον τροφοδότη λογαριασμό της Novartis σε πολιτικό προσωπικό στην Ελλάδα! Αποδεκτό από την Ελβετία το αίτημα να ανοίξει!!!

Πυρηνική βόμβα” τώρα από την Γιάννα Παπαδάκου ( που πρωτοστατεί στο ρεπορτάζ σχετικά με την έρευνα και την αποκάλυψη του σκανδάλου της Novartis) στην εκπομπή της στο ραδιόφωνο του Alpha 989! Πιο συγκεκριμένα η γνωστή δημοσιογράφος μετεδωσε την πληροφορία σύμφωνα με την οποία “εντοπίστηκαν 28 εκατομμύρια ευρώ από τον τροφοδότη λογαριασμό της Novartis σε πολιτικό προσωπικό! Ο λογαριασμός ανοίγει οσονούπω, όπως μετέδωσε, μιας και το αίτημα δικαστικής συνδρομής έγινε αποδεχτό από το υπ. Δικαιοσύνης της Ελβετίας… Θυμίζουμε ότι το The FaQ έγραψε πρώτο, την Παρασκευή ( και όταν άλλοι είχαν αποδυθεί σε “κυνήγι κεφαλών” των ταυτοτήτων προστατευόμενων μαρτυρων…) ότι είχε βρεθεί ο “τροφοδότης λογαριασμός” της γερμανοελβετικής πολυεθνικής στην Ελβετία, από όπου έφευγαν τα χρήματα για την Ελλάδα!!! Την είδηση είχε ως πρωτοσέλιδο και η Εστία του Σαββάτου

Πηγή: e-tetradio.gr

One thought on ““Βόμβα” από την Γ.Παπαδάκου στον Alpha 989: Βρέθηκε και ανοίγει! 28 εκατ από τον τροφοδότη λογαριασμό της Novartis σε πολιτικό προσωπικό στην Ελλάδα! Αποδεκτό από την Ελβετία το αίτημα να ανοίξει!!!

Leave a Reply

Top