Είστε εδώ
Home > FAQ news > “Το’ κάψε” … η ΝΔ! Επίθεση σε εφημερίδα επειδή παρουσίασε ρεπορτάζ με το (φερόμενο ως) όνομα της συμφωνίας !!!

“Το’ κάψε” … η ΝΔ! Επίθεση σε εφημερίδα επειδή παρουσίασε ρεπορτάζ με το (φερόμενο ως) όνομα της συμφωνίας !!!

Πρέπει να χτύπησαν ταβάνι στις γκάφες ( ηθελημένες ; … ) εκεί στο επικοινωνιακό επιτελειο του άμοιρου Κυριάκου Μητσοτάκη, με τη σημερινή ανακοίνωση, που μοιαζει μάλλον με ανέκδοτο! Δεν έχει ξαναυπάρξει στα χρονικά , ακόμα και ενός κόμματος όπως η ΝΔ που δεν φημιζεται για την επικοινωνιακή της ευστροφία, να τα βάζει με πρωτοσέλιδο, όχι γιατι περιέχει κατι που την αφορά, ούτε γιατι το θεωρεί προσβλητικό, ή συκοφαντικό, αλλά γιατι περιέχει μια δημοσιογραφική αποκάλυψη!!! Δηλαδή εκει στη ΝΔ τι μας συμβουλεύουν; Αν εχουμε μια οποιαδήποτε πληροφορία, να μην την δημσιεύουμε, αλλα να ρωτάμε πρώτα την Πειραιώς, αν το εγκρίνει;;; ( ΥΓ:Για το επικοινωνιακό επιτελείο του Κυριάκου, έχει γίνει πλέον εμφανές μετα και τις τελευταιες ανεπαναληπτες στιγμές που μας έχουν προσφέρει απλόχερα, πως “μωραίνει Κυριος ον βούλεται απωλέσαι …)

Για το ιστορικό Αρχείο γκάφας … η ανακοίνωση των φωστήρων της Πειραιώς πριν από λίγο για το Documento:

«Το είδαμε και αυτό. Αντί του κ. Τσίπρα, να ενημερώνει η γνωστή εφημερίδα της λάσπης τα πολιτικά κόμματα και τους πολίτες για το όνομα “Βόρεια Μακεδονία” που συμφώνησε η κυβέρνηση με τα Σκόπια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:

«Δεν μας εκπλήσσει που το έντυπο που εκτέλεσε όλες τις συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος της ΝΔ και του προέδρου της, αναλαμβάνει πλέον και επισήμως χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου».

Leave a Reply

Top