Είστε εδώ
Home > FAQ news > Θέση αντιπροέδρου στον Βαγγέλη Μειμαράκη, προσφέρουν Ντόρα και Κυριάκος …

Θέση αντιπροέδρου στον Βαγγέλη Μειμαράκη, προσφέρουν Ντόρα και Κυριάκος …

Απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του the faq, αναφέρουν άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της Ντόρας Μπακογιάννη, μετέφεραν προ ημερών, στον πρώην πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μειμαράκη, πρόταση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, να αναλάβει αντιπρόεδρος του κόμματος! Η πρόταση μεταφέρθηκε από την πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη, λόγω της πολύ καλής σχέσης που διατηρεί παραδοσιακά με την “ψηλή” ο Βαγγέλης Μειμαράκης, από την εποχή της ΟΝΝΕΔ, αλλά και στις εσωκομματικές εκλογές το 2010, όταν Μειμαράκης είχε ταχθεί υπερ της Ντόρας Μπακογιάνν στην κόντρα με τον Αντ Σαμαρα!

Όπως μας εξήγησαν οι ίδιες πηγές, στη ΝΔ που ξέρουν ότι τα πραγματικά ποσοστά του κόμματος κυμαίνονται στο 19-22 % , εκτιμούν ότι για να νικήσουν τον Αλέξη Τσίπρα, στις επόμενες εκλογές – όποτε γίνουν – θα πρέπει να ξεπεράσουν το 35% και για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να προσελκύσουν ένα 10-15% από τον λεγόμενο “μετριοπαθή συντηρητικό χώρο”, που τη σημερινή ακροδεξιά ρηρορική που εκφράζει ο Αδωνις Γεωργιάδης αλλά και την σκληρή νεοφιλελευθερη γραμμή στην οικονομία, του Κυριάκου Μητσοτάκη, “γυρίζει την πλάτη” στη ΝΔ! Εκτίμησαν λοιπόν ότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ με το “λαικό προφιλ” αλλά και την ήπια ρητορική, μπορεί να προσελκύσει αυτόν τον χώρο ευκολότερα από τον καθένα στη ΝΔ…

Οι ίδιές πηγές τέλος, έλεγαν ότι ο Βαγγέλης Μειμαράκης υποδέχτηκε με μεγάλη επιφύλαξη την προταση, ένω κάποιοι άλλοι λένε ότι έθεσε θέμα “ενός μόνον αντιπροέδρου” στο κόμμα!!! ( Πράγμα που σημαίνει οτι αν γίνει αποδεκτό, θα πρέπει να απομακρυνθεί από το αξίωμα ο Αδωνις Γεωργιάδης αλλά και ο Κ Χατζηδάκις… ).

Leave a Reply

Top