Είστε εδώ
Home > FAQ news > Στο μνημείο της Κυράς της Ρω ο Αλ. Τσίπρας – Απέτισε φόρο τιμής και στρατιωτικό άγημα έψαλε τον Εθνικό Ύμνο !

Στο μνημείο της Κυράς της Ρω ο Αλ. Τσίπρας – Απέτισε φόρο τιμής και στρατιωτικό άγημα έψαλε τον Εθνικό Ύμνο !

Στο ακριτικό νησί της Ρω βρίσκεται αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Εκεί, ο πρωθυπουργός απέτισε φόρο τιμής στο μνημείο της Κυράς της Ρω, ενώ στρατιωτικό άγημα απέδωσε τιμές και έψαλε τον Εθνικό Ύμνο.

Ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στην τοπική στρατιωτική δυναμη, είπε μεταξύ άλλων: «Η παρουσία σας εδώ και η θητεία σας είναι μια πολύ ουσιαστική συνεισφορά στο λαό. Αισθάνεστε το δέος της υπεράσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας». Επιπλέον, ο κ. Τσίπρας είχε συζητηση με τους ένστολους.

One thought on “Στο μνημείο της Κυράς της Ρω ο Αλ. Τσίπρας – Απέτισε φόρο τιμής και στρατιωτικό άγημα έψαλε τον Εθνικό Ύμνο !

  1. Τον Σεπτέμβριο του 2017 στο 1ο συνέδριο της νεολαίας του Συριζα αποφασίστηκε μεταξύ άλλων ότι ;
    “Ο στρατός ανήκει στους κατασταλτικούς μηχανισμούς του κράτους και παράλληλα λειτουργεί ως ιδεολογικός μηχανισμός, εγχαράσσοντας όψεις της κυρίαρχης ιδεολογίας, όπως η πειθάρχηση, η υπακοή, ο εθνικισμός, και συντελεί στη διαμόρφωση της ταυτότητας των νέων.

    Εγώ τώρα τι πρέπει να πιστέψω.

Leave a Reply

Top