Είστε εδώ
Home > FAQ news > Ο Νικ.Κακλαμάνης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του The FAQ: ” Πρόταση μομφής για το Σκοπιανό, αν …” Τι θα “πουν” στη Φώφη Γεννηματα για να συνεργαστεί (ηχητικό)

Ο Νικ.Κακλαμάνης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του The FAQ: ” Πρόταση μομφής για το Σκοπιανό, αν …” Τι θα “πουν” στη Φώφη Γεννηματα για να συνεργαστεί (ηχητικό)

Το ενδεχόμενο πρότασης μομφής, σε περίπτωση συμφωνίας για το Σκοπιανό την οποία δεν θα ψηφίσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, εξετάζεται από τη ΝΔ, όπως έκανε γνωστό ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. ( Υπενθυμίζεται οτι το The FaQ είχε αποκαλύψει πριν από 15 ημέρες τη συγκεκριμένη απόφαση της ΝΔ … )

Ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 εκτίμησε ότι οι εξελίξεις στο Σκοπιανό μπορεί να φέρουν επίσπευση των εκλογών και υποστήριξε ότι στόχος της ΝΔ είναι να έχει αυτοδυναμία.

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα απευθύνει πρόσκληση, όχι παράκληση, για συνεργασία σε όμορους χώρους για συγκεκριμένα θέματα όπως η αλλαγή εκλογικού νόμου ή η συνταγματική αναθεώρηση» σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Αν θέλει η κα Γεννηματά έχει καλώς, αν όχι, ας πάμε σε εκλογές με απλή αναλογική» πρόσθεσε παραπέμποντας στην κατάσταση αστάθειας σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο N. Κακλαμάνης ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει ρόλο επικεφαλής της επιτροπής της ΝΔ που θα ασχοληθεί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. “Δεν είμαι υπέρ των παλιών κομματικών χρισμάτων που δίνονταν στους υποψήφιους αλλά στους μεγάλους δήμους και στις περιφέρειες η μάχη θα είναι πολιτική” εξήγησε

Πηγή: news247.gr / newspost.gr

Κάποτε με έλεγαν "Ιανό". Κάπου αλλού με είπαν "α-χειρο-ήθη". Αλλού "κ Διευθυντή"... - Μα ποιος είσαι, τελοσπάντων ;;; - Ήμουν κάποιος άλλος. Μα τώρα άλλαξα, ρόλο... ( Επάγγελμα Ρεπόρτερ, 1975 / Μικελάντζελο Αντονιόνι / Μαρία Σνάιντερ - Τζακ Νίκολσον ) Κύριες και κύριοι, με περηφάνεια σας παρουσιάζω τον ... Χάρη Ζ.! (Και σας υπόσχομαι ... πολλά "όργια σε αυτήν την βίλλα"!).

One thought on “Ο Νικ.Κακλαμάνης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του The FAQ: ” Πρόταση μομφής για το Σκοπιανό, αν …” Τι θα “πουν” στη Φώφη Γεννηματα για να συνεργαστεί (ηχητικό)

Leave a Reply

Top