Είστε εδώ
Home > FAQ news > Νέα “βόμβα” Αντώναρου! “Να ανακαλέσει ο Γεωργιάδης τις δηλώσεις του για Τσίπρα! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίπαλος, οι πραγματικοί εχθροί της ΝΔ έχουν μπει μέσα στο κόμμα…”

Νέα “βόμβα” Αντώναρου! “Να ανακαλέσει ο Γεωργιάδης τις δηλώσεις του για Τσίπρα! Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίπαλος, οι πραγματικοί εχθροί της ΝΔ έχουν μπει μέσα στο κόμμα…”

Τινάζει στον αέρα την επίπλαστη ηρεμία στη ΝΔ , μετά την θυελλώδη συνεδρίαση της Τετάρτης στη Βουλή, ο Ευάγγελος Αντώναρος, καθως σε τηλεοπτική παρουσία του πριν από λίγη ώρα στο δελτίο της Αμαλίας Κάτζου στο κανάλι Epsilon εξαπέλυσε νέες ευθείες βολές κατά του α/δρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και όσων ανα εποχές έχει αποκαλέσει “μουσαφιρέους” !

Μιλώντας στο Live News και την Αμαλία Κάτζου, ο διαγραφείς πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή αλλά και στενός φίλος του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτήρισε ανοίκειες τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του κόμματος. Άδωνι Γεωργιάδη για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ( “θα τον γδάρω … δεν ξέρει με ποιον έμπλεξε” ) και τον κάλεσε να της ανακαλέσει!

Ερωτώμενος για τον πρόεδρος της ΝΔ και τις σχέσεις του μαζί του ο Ευ Αντώναρος είπε πως «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον οποίο είχαμε και πιστεύω έχουμε καλές σχέσεις είναι ένας καλλιεργημένος ήρεμος άνθρωπος» … και προσέθεσε με νόημα: «Οι εχθροί κρύβονται στο ίδιο σου το κόμμα. Στα άλλα κόμματα (σ.σ ΣΥΡΙΖΑ) έχεις αντιπάλους. Τους εχθρούς που με διάφορους τρόπους μπήκαν στη ΝΔ πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε».

Πηγή: newspost.gr

Leave a Reply

Top