Είστε εδώ
Home > FAQ news > Μπλακ άουτ στα βόρεια προάστια μετά από βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή στην Κηφισιά

Μπλακ άουτ στα βόρεια προάστια μετά από βραχυκύκλωμα σε μετασχηματιστή στην Κηφισιά

Νέο μπλακ άουτ στην Αττική καθώς τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στο λεκανοπέδιο διαδέχονται το ένα το άλλο, βυθίζοντας στο σκοτάδι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα πολλές περιοχές στα βόρεια προάστια. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ένα βραχυκύκλωμα προκάλεσε πυρκαγιά σε μετασχηματιστή στην κάτω Κηφισιά, στη διασταύρωση των οδών Αθανασίου Διάκου και Υψηλάντου.

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος έχουν αναφερθεί, μεταξύ άλλων, σε Κηφισιά, Διόνυσο, Εκάλη, Δροσιά, Σταμάτα, Γραμματικό, Πολύδροσο, Χαλάνδρι, Φιλοθέη, και Νέο Ψυχικό.

Στην Εύβοια σήμερα από το πρωί τεχνικό προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ με συνεργαζόμενους εργολάβους από γειτονικές περιοχές και έχει επανηλεκτροδοτήσει τα μεγαλύτερα με βάση τον πληθυσμό χωριά όπως Κεχριές, Ροβιές, Μαντούδι και Προκόπι. Συνεχίζονται οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση έως το βράδυ των χωριών από το κεντρικό τμήμα έως και το Βόρειο, δηλαδή από τη Χαλκίδα προς Άγιο Ιωάννη Ρώσο και τα ορεινά χωριά της Ιστιαίας αποκαθιστώντας τις εκτεταμένες ζημιές στο Δίκτυο και πλήθος σπασμένων στύλων.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο Διόνυσος
Nωρίτερα, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Διονύσου της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα και τις ισχυρές χιονοπτώσεις που εκδηλώθηκαν στις 15-02-2021 στην παραπάνω περιοχή. Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης των φαινομένων και για έναν μήνα, δηλαδή έως και 15 Μαρτίου 2021.

πηγή: ethnos.gr, libre.gr

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

nineteen − 11 =

Top