Είστε εδώ
Home > FAQ media > “Καταγγελίες” με ονοματεπώνυμα της ΠΟΣΠΕΡΤ για “αλλοιθωρίζοντες” προς τη ΝΔ και εντεταγμένους στο “ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ Σαμαρά,Μητσοτάκη,Σπυράκη” !

“Καταγγελίες” με ονοματεπώνυμα της ΠΟΣΠΕΡΤ για “αλλοιθωρίζοντες” προς τη ΝΔ και εντεταγμένους στο “ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ Σαμαρά,Μητσοτάκη,Σπυράκη” !

Μπορεί οι «τερμίτες» του ραδιομεγάρου να αποτελούν μια μικρή ομάδα, ωστόσο ο όψιμος ψευδοκαταγγελτικός τους λόγος, βρήκε «γόνιμο έδαφος» αφενός σε ΜΜΕ που ανέκαθεν έβλεπαν την ΕΡΤ με «μισό μάτι», αφετέρου στο περιβάλλον Σαμαρά, Μητσοτάκη και …Σία, το οποίο όπως ήταν φυσικό τον ενέταξε στο «οπλοστάσιό» του και τον χρησιμοποιεί ως την «εξ αριστερών» δικαίωση των όσων έκανε ή πρόκειται να κάνει εναντίον της ΕΡΤ και των εργαζομένων σε αυτήν.

Αφού δεν κατάφεραν να φυτέψουν στην καρδιά των εργαζομένων τη διχόνοια και να τους δηλητηριάσουν τη σκέψη με τη δική τους «αλήθεια», άλλαξαν την επικοινωνιακή τους στρατηγική μιλώντας δημόσια για έναν «εμφύλιο πόλεμο» που έχει ξεσπάσει εντός της ΕΡΤ, η έκβαση του οποίου δήθεν θα κρίνει το μέλλον της. Μια ακόμα απέλπιδα προσπάθεια εκ μέρους τους, να κατασκευάσουν το κίβδηλο από κάθε άποψη προφίλ του αδιαμφισβήτητου «μεσσία», προκειμένου να κρύψουν την ανεπάρκεια, τα ιδιοτελή τους κίνητρα και τα μέσα που μετέρχονται, με στόχο την καταδολίευση κάθε αναπτυξιακής προσπάθειας της εταιρίας.

Ο «εν αναμονή» εντεταλμένος σύμβουλος κ. Κρίμπαλης , δημοσιολογώντας , λασπολογεί και διαβάλλει στην προσπάθειά να παραπλανήσει και να δημιουργήσει στρεβλές εντυπώσεις ότι δήθεν υπάρχει «εμφυλιοπολεμικό» κλίμα ,το οποίο φυσικά θα εξυπηρετούσε τις επιδιώξεις της «παρέας» του. Επιδιώξεις που έχουν να κάνουν με την διατήρηση της εξουσίας και των προνομίων τους, υπονομεύοντας ταυτόχρονα το παρόν και το μέλλον των εργαζομένων, που ασφαλώς δεν έχουν τα ίδια συμφέροντα και που θα παραμείνουν στην ΕΡΤ αγωνιζόμενοι και μετά από αυτούς . Το «ανώτατο» στέλεχος κ. Κρίμπαλης , μπορεί να έχει το δικαίωμα του αυτοεξευτελισμού φορτώνοντας ευθύνες σε άλλους όντας εκείνος άπραγος και ανεύθυνος, δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να κηλιδώνει με λάσπη και ψέμα την εικόνα της ΕΡΤ, που σήμερα προσπαθεί να βγεί από το τέλμα στο οποίο την κρατούσαν επι τρία χρόνια η προηγούμενη διοίκηση και οι παραδιοικούντες «άξιοι» φίλοι του, που επίσης αποζητούν με αγωνία έστω και λίγη …δημοσιότητα.

Αντί λοιπόν ο κ. Κρίμπαλης να δείχνει διαρκώς τον ίσκιο του για να αποδείξει ότι δεν είναι νάνος, αντί να εξαντλείται σε ανερμάτιστες αερολογίες και φθηνούς βερμπαλισμούς, συκοφαντίες και ψέματα, καλό θα ήταν μιας και εξακολουθεί να αμείβεται από τον ελληνικό λαό, να σηκώσει τα μανίκια και να εργαστεί για το καλό της ΕΡΤ όπως ορίζει η «παχυλή» του σύμβασή και όχι μόνο για την συμπλήρωση ενός νέου τυπικά «εμπλουτισμένου» βιογραφικού.

Αν τέλος αναγνωρίζει ως πράξη «αξιοσύνης» την παραίτηση του επίσης οψίμως «εύθικτου» φίλου του, τότε γιατί δεν κάνει το ίδιο και αυτός αντί να δέχεται την έμμισθη αυτή θέση ευθύνης χωρίς ωστόσο να αναλαμβάνει καμία ευθύνη.Το μόνο που παράγει ο κύριος, είναι η επεξεργασμένη κατάλληλα «εικόνα» του στα social media και τα «ντιτζεϊλίκια» του (σε αυτό για να μην τον αδικούμε είναι πράγματι καλός), ενώ στην πραγματικότητα καταδεικνύεται η αχαριστία του ευεργετηθέντος , και ο «καλπασμός» του καλαμοκαβαλάρη που επιδεικνύεται σαν λεβέντικη αντάρτικη ροβολιά.

Μια θλιβερή μειοψηφία δηλ. ο κ. Κρίμπαλης και οι υπόλοιποι εκ των ελαχίστων της τέως παραδιοίκησης , σύντομα θα αντιληφθούν ότι ματαιοπονούν και η ΕΡΤ θα τραβήξει το δρόμο της ανάπτυξης και της ισονομίας. Τους ενημερώνουμε επίσης, ότι οι πραγματικοί «λούμπεν», είστε εσείς που ξέρετε και από δεξιώσεις και από «πολιτισμένες» επαφές με εκπροσώπους της δεξιάς συνδικαλιστικής δημοσιογραφικής καμαρίλας, εσείς που προωθείτε με δεξιά κριτήρια την «αριστερή» σας οσφυοκαμψία , εσείς που με γεμάτες τις τσέπες από διπλά επιδόματα και bonus, τρέχετε στα δικαστήρια ως μάρτυρες υπεράσπισης της υπόδικης για κακουργήματα πρώην διοίκησης της ΕΡΤ η οποία ήταν αυτή που σας πρότεινε το 2013 για αυτόν τον ρόλο (να σημειώσουμε ότι οι μάρτυρες κατηγορίας έδωσαν την τελευταία τους κατάθεση το 2010), εσείς που συμπράττετε με το ΜΑΥΡΟ ΜΕΤΩΠΟ Σαμαρά,Μητσοτάκη. Σπυράκη, Μαρινάκη και …Σία εν όψει των εκλογών του ΕΔΟΕΑΠ.

Είστε και αφελείς, αφού νομίζετε ότι εγγράφετε υποθήκες για το μέλλον σας, αλληθωρίζοντας προς τη ΝΔ, επειδή στο παρελθόν είχατε υπηρετήσει τις κυβερνήσεις της και είχατε αμειφθεί πλουσιοπάροχα είτε σε χρήμα, είτε σαν σκιές σε εκπομπές όπως π.χ της Σαλαγκούδη, είτε με θέσεις ευθύνης κλπ

Όνειρα θερινής νυκτός.

Για το Δ.Σ

Leave a Reply

Top