Είστε εδώ

Εκδόθηκε το ευρωπαικό ένταλμα κατά Λ. Μπόμπολα. Μέχρι την Παρασκευή στις ελληνικές αρχές!

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας εκδόθηκαν από τις ευρωπαικές Αρχές τα διεθνή εντάλματα σύλληψης κατά του Λεων Μπόμπολα και του Θ Λώλου, κατόπιν του αιτήματος της Κύπρου. Σύμφωνα με πηγές από την Κύπρο, το διεθνές ένταλμα θα παραδοθεί και στις ελληνικές δικαστικές Αρχές μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
Οι δύο φέρονται υπόδικοι στην Κύπρο, φέρονται να εμπλέκονται σε υποθέσεις οικονομικών σκανδάλων στο νησί, ενώ μεταξύ άλλων τους βαραίνουν κατηγορίες για χρηματισμό κρατικών και αυτοδιοικητικών αξιωματούχων, ενώ οι κατηγορίες φαίνεται να αγγίζουν και κυβερνητικά στελέχη … Ο Λεωνίδας Μπόμπολας, ήταν ιδιοκτήτης ομίλου εταιρειών και κύριο μέτοχος της εταιρείας Helector, και ο Θεοφάνης Λώλος, διευθυντής της εταιρείας ΕΝVIROPLANT, που ορίστηκε από το υπουργείο Εσωτερικών της Κύπρου να επιβλέπει τα έργα ΧΥΤΑ Πάφου και ΧΥΤΥ Κόσιης.
Η ανακριτική ομάδα της αστυνομίας της Κύπρου συνεχίζει, με εντατικούς ρυθμούς, τις έρευνες για τις υποθέσεις του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ) και του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων (ΧΥΤΥ), που διαχειριζόταν η εταιρεία του κ. Μπόμπολα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *