Είστε εδώ
Home > FAQ news > Χαμός στη ΝΔ! Με … Δομάζο, Μαρκουλάκη, Ράμφο ομιλητές το Συνέδριο, αλλά … χωρίς Καραμανλή! Μέσα και ο Σαμαράς …

Χαμός στη ΝΔ! Με … Δομάζο, Μαρκουλάκη, Ράμφο ομιλητές το Συνέδριο, αλλά … χωρίς Καραμανλή! Μέσα και ο Σαμαράς …

“Ποιος Καραμανλής τώρα”… Ο Κυριάκος “ανανεώνει” τη ΝΔ με αθλητικα, τηλεοπτικά και … φιλολοσοφικά celebrities, στο πρότυπο του μέντορα και προστάτη του Αντώνη Σαμαρα! Ζαγοράκη, ο Σαμαράς; Δομάζο , ο Κυριάκος!!! Σπυράκη ο Σαμαράς; Μαρκουλάκη ο Κυριάκος! Και … bonus, ένας Ράμφος ( “δάνειο” από το Ποτάμι και τον Σταύρο Θεοδωράκη …)

Ο Μίμης Δομάζος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αλλά και ο Στέλιος Ράμφος, είναι μερικοί από τους μη κομματικούς ομιλητές των θεματικών του ετήσιου συνεδρίου της ΝΔ, με τους οποίους η ηγεσία της επιχειρεί να ανοίξει τις πόρτες της στην κοινωνία, την ώρα που τα όποια ανοίγματα στο εσωτερικό του κόμματος δε φαίνεται να έχουν αποδώσει τα μέγιστα.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση το λόγο στο συνέδριο θα λάβουν, εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρώην Πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς και ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος. Ο πρώην Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής , από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες θα περιοριστεί στην παρουσία του.

Πηγή: documentonews.gr

Leave a Reply

Top