Είστε εδώ

Τον τέλειωσαν! Ιστορική ξεφτίλα Έλληνα Πρωθυπουργού – Γύρισαν την πλάτη στον Μητσοτάκη στο Ευρωκοινοβούλιο! Μιλάει σε άδεια έδρανα (vid)

Ξεκάθαρα όλοι πλέον γυρίζουν την πλάτη στον υπό αποδρομή Πρωθυπουργό! Άδεια η αίθουσα του Ευρωκοινοβουλίου στην ομιλία Μητσοτακη!

Η απόλυτη διαπόμπευση – αλλά και ιστορική ξεφτίλα για Έλληνα Πρωθυπουργό – για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις πολιτικές του από τους εκπροσώπους του Ευρωκοινοβουλίου καθώς ο Έλληνας πρωθυπουργός, το πρωί της Τρίτης, μίλησε στα… άδεια καθίσματα.

Με αυτό τον τρόπο αποτυπώνεται με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο η απομόνωση του Έλληνα πρωθυπουργού εκτός συνόρων, παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου…

Η εικόνα που δημοσιεύει το documentonews.gr είναι αποκαλυπτική και αποτυπώνει το… τεράστιο ενδιαφέρον των ευρωβουλευτών για την ομιλία του Κυρ. Μητσοτάκη. Άδεια καθίσματα, λιγοστοί ευρωβουλευτές, κάποιοι θεατές απέναντι στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Ευτυχώς, τα προσχήματα για λογαριασμό του Κυρ. Μητσοτάκη σώζει το «κλειστό» πλάνο που κάνει το live του Ευρωκοινοβουλίου…

Ωστόσο, τα άδεια έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου αποτυπώνονται και στη μετάδοση που έκανε το κανάλι του ίδιου του πρωθυπουργού μέσω Youtube.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι θέσεις που καλύφθηκαν από κόσμο είναι ελάχιστες, όπως πιθανότατα και το ενδιαφέρον των Ευρωβουλευτών για τα λεγόμενα του πρωθυπουργού. Όλα αυτά παρότι η ομιλία του είχε ήδη ξεκινήσει 21 λεπτά, όπως φαίνεται από το στιγμιότυπο οθόνης που ακολουθεί:

Θα μπορούσαν στα Social Media του πρωθυπουργού να γράψουν: ΄«Ο χρήστης Κυριάκος Μητσοτάκης νιώθει “μοναξιά” στην τοποθεσία “Ευρωκοινοβούλιο”»… Λέμε τώρα…

Πηγή: documentonews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *