Είστε εδώ

Τον (απο)”τελειώνει”! Ιστότοπος συμφερόντων Γ. Κουρτάκη: “Σύμφωνα με τον πρόεδρο Μητσοτάκη, ένας “ιδιώτης” ξύπνησε μια μέρα και είπε να πάει να νοικιάσει έναν «κοριό» από ένα παρακρατικό σύστημα του Ισραήλ και μετά άρχισε να παρακολουθεί το μισό υπουργικό συμβούλιο, επιχειρηματίες, εκδότες και ηθοποιούς”

Ολόκληρο το άρθρο που αποτελειώνει τη σχέση του Ομίλου με το Μαξίμου!

Ταχύτατη απαγκίστρωση, από το “τρένο” του Μαξίμου, που αποδεικνύεται ότι κανείς εκτός από όσους είχαν τα κλειδιά του, δεν γνώριζε πραγατικά, που πάει … φαίνεται να πραγματοποιεί όχι μονον ο μηντιακός κλάδος του Ομίλου Μαρινάκη αλλά και τα φιλικά του Μέσα! Ταυτόχρονα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ του Γιάννη Κουρτάκη όπως και τα σημερινά ΝΕΑ του Βαγγέλη Μαρινάκη, παίρνουν θέση επιβεβαιώνοντας τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento χθες για τα πρόσωπα που είχαν τεθεί υπό παρακολουθήση από το Μαξίμου!

Το site powergame της εφημερίδας «Παραπολιτικά» με άρθρο σήμερα Δευτέρα (7/11) αναφέρει ευθέως ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης γνώριζε το σύστημα υποκλοπών υπουργών και πολιτικών αντιπάλων μέσω του κακόβουλου λογισμικού Predator.

Όπως αναφέρεται στο ιδιαίτερα ειρωνικό δημοσίευμα «χθες (σ.σ Κυριακή 6/11) η εφημερίδα Documento του Βαξεβάνη αποκάλυψε μια λίστα με κάμποσους παρακολουθούμενους από τον γνωστό ιδιώτη, ο οποίος, σύμφωνα με τον πρόεδρο Μητσοτάκη, δεν είχε (απολύτως) καμία σχέση με την κυβέρνησή του. Πρόκειται για έναν ιδιώτη, που ξύπνησε μια μέρα και είπε να πάει να νοικιάσει έναν «κοριό» από ένα παρακρατικό σύστημα του Ισραήλ και μετά αυτός ο ιδιώτης άρχισε να παρακολουθεί το μισό υπουργικό συμβούλιο, επιχειρηματίες, εκδότες και… ηθοποιούς».

Στη συνέχεια το site της εφημερίδας «Παραπολιτικά» εξαπολύει μύδρους κατά του πρωθυπουργού αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τον ιδιώτη που έκανε καριέρα επί Μητσοτάκη, τον γνωρίζουν πλέον οι πάντες».

Και συνεχίζει: «Επειδή, όμως, εσχάτως έφτασε ο κόμπος στο χτένι με τον ιδιώτη, νομίζω ότι ο ισχυρισμός του Μητσοτάκη δεν έχει πλέον καμία (απολύτως) αξία». Όπου ο ισχυρισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πως η κυβέρνησή του δεν έχει καμιά σχέση με τις παρακολουθήσεις μέσω Predator παρά μόνο με τις επίσημες παρακολουθήσεις πολιτικών και δημοσιογράφων από την ΕΥΠ.

Τα ειρωνικά σχόλια κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζονται από τα «Παραπολιτικά» με τη φράση: «Γιατί ο πρωθυπουργός δεν είναι ούτε ραδιοφωνικός παραγωγός ούτε αρθρογράφος σε εφημερίδα. Είναι ο θεματοφύλακας των θεσμών και της θωράκισής τους. Αν, για παράδειγμα, ένας ιδιώτης αρχίσει να σκοτώνει στην πλατεία Συντάγματος ανυποψίαστους πολίτες, ο πρόεδρος Κυριάκος δεν μπορεί να βγει και να πει ότι «αφού είναι ιδιώτης, δεν μπορώ να κάνω τίποτα». Απεναντίας, εκτιμώ ότι με το «καλημέρα» θα πάει η Αστυνομία και θα συλλάβει τον ιδιώτη δολοφόνο».

Στη συνέχεια το δημοσίευμα κάνει ευθεία αναφορά στον επιχειρηματία Γιάννη Λαβράνο, ο οποίος να σημειωθεί είναι κουμπάρος του ανιψιού Γρηγόρη Δημητριάδη και σχετίζεται με την εταιρεία KRIKEL, φωτογραφίζοντάς τον πεντακάθαρα ως τον «εγκέφαλο» πίσω από τις παρακολουθήσεις.

Αίσθηση προκαλεί και η αναφορά στον επιχειρηματία Φέλιξ Μπίτζιο της INTELLEXA και στις πληροφορίες ότι είναι έτοιμος να μιλήσει και να αποκαλύψει ποιοι κρύβονται πίσω από την ιστορία των υποκλοπών.

Το δημοσίευμα στο Power Game στη στήλη Big Mouth: 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *