Είστε εδώ

Το ξέσπασμα του Σωκράτη Φάμελλου στην Βουλή κατά του Μητσοτάκη για την μεγάλη αδικία από το 2018: “Κανιβαλίσατε τη Δούρου και μιλάτε για τεκμήριο αθωότητας, συντηρείτε τις συνωμοσίες”

“Τεκμήριο αθωότητας δεν υπάρχει για τα πολιτικά πρόσωπα; Κανιβαλίσατε πάνω στην κ. Δούρου και τώρα μας μιλάτε για τεκμήριο αθωότητας;”.

Ένα ξέσπασμα που προκαλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, στην αίθουσα της Βουλής, από τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, που ομολογουμένως σήμερα εντυπωσίασε με την ηγετική εμφάνιση του απέναντι στον Πρωθυπουργό, και δικαιολόγησε επαρκέστατα τον ρόλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και αυτό γιατί ήταν ισως η πρώτη φορά που τα άκουσε τόσο χοντρά και ξεκάθαρα ο Κυρ. Μητσοτάκης για την απίστευτη συντελούμενη αδικία εις βάρος της πρώην Περιφερειάρχη για το Μάτι!

– Διαβάστε: Παραμάζωμα! Φάμελλος σε Μητσοτάκη στη Βουλή για τις φωτιές: «Είστε κρυπτόμενος πρωθυπουργός που ψάχνει μίζερα δικαιολογίες»

Συγκεκριμένα σχολιάζοντας τα όσα ακούστηκαν για την αναβάθμιση στελεχών που διαχειρίστηκαν την κρίση στο Μάτι και το “τεκμήριο αθωότητας” που επικαλέστηκε για αυτούς ο πρωθυπουργός, ο κ. Φάμελλος ανέφερε: “Τεκμήριο αθωότητας δεν υπάρχει για τα πολιτικά πρόσωπα; Κανιβαλίσατε πάνω στην κ. Δούρου και τώρα μας μιλάτε για τεκμήριο αθωότητας;”.

Ο κ. Φάμελλος σημείωσε ότι “καταθέσαμε προτάσεις για θεσμικές αλλαγές, όμως δεν ακούσαμε ούτε κουβέντα για θεσμικές αλλαγές, καμία μεταρρυθμιστική πρόταση”. “Δεν υπάρχει καμία έμπνευση, ούτε καν για ένα επικοινωνιακό παιχνίδι;”, σχολίασε.

Ανέφερε ακόμη ότι το κλίμα ανασφάλειας δεν οφείλεται μόνο στα τραγικά ατυχήματα και τις πυρκαγιές “αλλά και σε μια άλλη πολιτική που ασκείτε για τα ζητήματα της οικονομικής πολιτικής που δημιουργούν και άλλα ζητήματα κοινωνικής συνοχής”.

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *