Είστε εδώ
Home > FAQ news > To “γραφείο κάτω από τη σκάλα” στο Μαξίμου και η λίστα Πέτσα! Ποιον “φωτογράφισε” ο Αλέξης Τσίπρας ως ιθύνοντα νου της καμπάνιας που προκάλεσε σάλο!

To “γραφείο κάτω από τη σκάλα” στο Μαξίμου και η λίστα Πέτσα! Ποιον “φωτογράφισε” ο Αλέξης Τσίπρας ως ιθύνοντα νου της καμπάνιας που προκάλεσε σάλο!

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για το αντιδημοκρατικό νομσχέδιο Χρυσοχοΐδη που προβλέπει ακόμα και απαγόρευση των διαδηλώσεων, ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στη σκανδαλώδη διαχείριση της υπόθεσης με τη λίστα Πέτσα! Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μάλιστα “αποκάλυψε” ότι η λίστα με τα 20 εκ. δημοσίου χρήματος σε ΜΜΕ που αποθεώνουν τον Πρωθυπουργό στήθηκε “εντός του Μεγάρου Μαξίμου” και συγκεκριμένα «στο γραφείο που βρίσκεται κάτω από την σκάλα», “φωτογραφίζοντας” το γραφείο του Γρηγόρη Δημητριάδη.

Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με την καμπάνια «Μένουμε σπίτι» ο Αλέξης Τσίπρας επεσήμανε ότι χθες «ήρθε το απόγειο της γελοιοποίησης, με την απόφαση Μαρινάκη να επιστρέψει τα χρήματα».

“Ανακοινώσατε τη λίστα της ντροπής, που αποδεικνύει ότι μοιράσετε στο πίσω γραφείο του Μαξίμου λες και ήταν λεφτά της οικογένειάς σας και τα μοιράσατε σε όποιος σας αρέσει χωρίς κανένα κριτήριο, αλλά τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Δεν την κάνετε καλά τη μοιρασιά; Δεν έχετε άλλη επιλογή να πάρετε πίσω όχι μόνο του κ. Μαρινάκη αλλά και όλων. Να πάρετε πίσω το πρόγραμμα της ντροπής”, είπε και πρόσθεσε ότι “αυτά μπορούν να μοιραστούν με όρους διαφάνειας και αξιοκρατίας με κριτήρια την αναγνωρισιμότητα και την τηλεθέαση”.

Ωστόσο η ένταση αυξήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα να ζητάει από τον πρωθυπουργό να αφήσει τους «θεατρινισμούς». Σε εκείνο το σημείο ήταν που δήλωσε απευθυνόμενος με ένταση στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Σας καταλαβαίνω. Δεν είναι εύκολο να σας επιστρέφει ο χορηγός σας 1,5 εκατ. ευρώ».

«Σε κάθε περίπτωση κ. Μητσοτάκη δεν είστε μόνο εκτεθειμένος, αλλά και κατεγέλαστος», είπε.

(Με πληροφορίες από ethnos.gr / olympia.gr )

Leave a Reply

2 + ten =

Top