Είστε εδώ
Home > FAQ news > Το Μαξίμου “απελευθερώνει” το διάλογο Τσίπρα-Μητσοτάκη – Τι συζήτησαν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί

Το Μαξίμου “απελευθερώνει” το διάλογο Τσίπρα-Μητσοτάκη – Τι συζήτησαν οι δύο πολιτικοί αρχηγοί

«Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο Πρωθυπουργός και είναι η φράση που διατύπωσε ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη κυβερνητική πηγή, με την οποία επικοινώνησε το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στην ένσταση που, κατά πληροφορίες, έθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι η κυβέρνηση ανέσυρε το ονοματολογικό με μικροπολιτικούς σκοπούς, αποσκοπώντας στη διάσπαση της ΝΔ, ο Πρωθυπουργός αντέτεινε ότι «όσο κάθομαι εγώ στην καρέκλα αυτή (σ.σ. του πρωθυπουργού), έχω ευθύνη στη χώρα και στην ιστορία της».

Ταυτοχρόνως, ο Αλέξης Τσίπρας κατέδειξε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη στόχευση, τη δική του και της κυβέρνησης, αναφορικά με τις σχέσεις με την ΠΓΔΜ, λέγοντας: «Όσο περνάει από το χέρι μου, θα το λύσω».

Διαβεβαίωσε δε, το συνομιλητή του ότι δεν πήρε τη σχετική πρωτοβουλία επίλυσης του ζητήματος, «ούτε για να διχάσω ούτε για να ενώσω κανέναν», για να προσθέσει: «Πρέπει να το λύσω».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top