Είστε εδώ
Home > FAQ media > Το κοινό γυρίζει τις πλάτες του στο δίδυμο του ΣΚΑΙ

Το κοινό γυρίζει τις πλάτες του στο δίδυμο του ΣΚΑΙ

Οι «λίγοι εγκάθετοι και οργανωμένοι» μάλλον δεν ήταν τόσοι λίγοι όσο διαβεβαίωνε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ…

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου συνεχίζουν τις «χαμηλές πτήσεις» στο ξεκίνημα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, καταγράφοντας σημαντικές απώλειες στην τηλεθέαση, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, όπου το δίδυμο του ΣΚΑΪ βρισκόταν στην πρώτη θέση της τηλεθέασης, με το τηλεοπτικό κοινό να τους έχει γυρίσει την πλάτη.

Ακολουθώντας την καθοδική πορεία των ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ, τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα, με την εξαίρεση των «Αταίριαστων» Χρήστου Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, που διατηρούν ακέραιη την υψηλή τηλεθέασή τους, Οικονόμου και Αναστασοπούλου βρέθηκαν την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου αρκετά πίσω στον ανταγωνισμό, τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο σύνολο.

Στο δυναμικό κοινό, που ενδιαφέρει τη διαφημιστική αγορά και έχει τη μεγαλύτερη πολιτική παρέμβαση, η εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ βρέθηκε οριακά πάνω από τα μονοψήφια ποσοστά, στο 10,6%, τη στιγμή που το Mega κινήθηκε στο 16,1%, το Open στο 12,3% και ο ΑΝΤ1 στο 10,8%.

Και στο σύνολο όμως, Οικονόμου και Αναστασοπούλου βρέθηκαν πολύ πίσω από Χασαπόπουλο-Βούλγαρη (16,6%-22,6%) και λίγο μπροστά από τον Γιώργο Παπαδάκη (13%).

Πηγή: ysterografa.gr

Leave a Reply

4 × 4 =

Top