Είστε εδώ
Home > FAQ news > Την Παρασκευή συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου, παράταση 48 ωρών λόγω Μέρκελ. Ανέβαλε ο Πάνος Καμμένος και την αυριανή συνέντευξη στο STAR!

Την Παρασκευή συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου, παράταση 48 ωρών λόγω Μέρκελ. Ανέβαλε ο Πάνος Καμμένος και την αυριανή συνέντευξη στο STAR!

Παράταση 48 ώρών, δηλαδή για μετά την επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου στην Αθήνα, έδωσε ο Πάνος Καμμένος στην αρχικά προγραμματισμένη για αύριο, 50 λεπτά μετά την ηδη προαναγγελθείσα συνέντευξη του Αλ Τσίπρα στο δελτίο του OPEN και την Έλλη Στάη, δική του συνέντευξη στο δελτίο της Μάρας Ζαχαρέα, στο STAR.

Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος συμφώνησαν σήμερα να συναντηθούν την Παρασκευή καθώς ο πρωθυπουργός την Πέμπτη, 10.01.2019, θα είναι απασχολημένος με την επίσημη επίσκεψη της γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ, στην Αθήνα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι δύο κυβερνητικοί εταίροι αναμένεται τότε να «ανοίξουν τα χαρτιά τους» σχετικά με το μέλλον του κυβερνητικού συνασπισμού, την ώρα πάντως που το παρασκήνιο είναι μεγάλο και κανείς δεν αποκλείει να γίνονται επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές που δεν δημοσιοποιούνται.

Leave a Reply

Top