Είστε εδώ
Home > FAQ media > Τη λύση της εκκαθάρισης υπό λειτουργία φαίνεται να επιλέγουν οι μέτοχοι του MEGA με την τοποθέτηση Μήτραινα επικεφαλής της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ

Τη λύση της εκκαθάρισης υπό λειτουργία φαίνεται να επιλέγουν οι μέτοχοι του MEGA με την τοποθέτηση Μήτραινα επικεφαλής της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, συγκροτήθηκε εκ νέου το διοικητικό συμβούλιο της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, όπου πρόεδρος, εκτελεστικό μέλος και νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας ορίστηκε ο Γεώργιος Μήτραινας.

Το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους:
– Γεώργιο Δημάκη του Βασιλείου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
– Παντελή Ντίλη του Ιωάννου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος
– Παναγιώτη Παπανελόπουλο του Γεωργίου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος και
– Μάρκο Χύτα του Ευαγγέλου, μη εκτελεστικό μέλος.

Διαβάζοντας δημοσίευμα του capital.gr (του Ν.Χρυσικόπουλου), από τον Αύγουστο, θυμόμαστε ότι τότε, είχε οριστεί “υπηρεσιακό” ΔΣ στην ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ, από τα ίδια πέντε πρόσωπα, που δεν έχουν κάποια άμεση σχέση με το χώρο της τηλεόρασης.

Όπως γράφει το capital.gr, “ορισμένα από τα μέλη του ΔΣ, όπως ο Γ.Μήτραινας που έχει διατελέσει στο διοικητικό συμβούλιο της Μαρινόπουλος, διαθέτουν γνώση των διαδικασιών του Πτωχευτικού Κώδικα, έχοντας θητεύσει στο δ.σ. εταιρειών που οδηγήθηκαν σε καθεστώς εκκαθάρισης εν λειτουργία”.

Η επιλογή των μελών του Διοικητικού συμβουλίου, που από υπηρεσιακό συγκροτήθηκε εκ νέου σήμερα σε σώμα, αλλά και η τοποθέτηση του Μήτραινα στην προεδρία, δείχνουν ότι οι μέτοχοι του MEGA έχουν επιλέξει να κινηθούν στο δρόμο της εκκαθάρισης σε λειτουργία για το MEGA, διαδικασία που φαίνεται να γνωρίζουν καλά τα μέλη του “νέου” ΔΣ.

 

 

elviradrakaki@hotmail.com'

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

twenty − 20 =

Top