Είστε εδώ

Θρίλερ και μνημείο ασέβειας… Έξι μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών βρήκαν ανθρώπινα μέλη σε βαγόνι, μέσα στο χώρο του κυλικείου

Αγγίζει τα όρια του θρίλερ και το λιγότερα σπάει κάθε ρεκόρ ασέβειας από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η καταγγελία για ένα μακάβριο γεγονός έκανε ο Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος οικογενειών που επλήγησαν από το τραγικό πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών.

Μιλώντας στο STAR, ο ποινικολόγος αποκάλυψε πως έξι μήνες μετά την ανείπωτη σιδηροδρομική τραγωδία που στοίχισε την ζωή σε 57 άτομα, υπάρχουν ακόμα ανθρώπινα μέλη στα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Η είδηση αυτή ανατριχιάζει, καθώς όπως εξηγεί, «μια επιτροπή τεχνικών συμβούλων επισκέφτηκε τα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας, το χώρο που είναι αποθηκευμένα σε μια περιοχή κοντά στην πόλη της Λάρισας, για να μπορέσει να κάνει μια αυτοψία και να αντλήσει πληροφόρηση σχετικά με τις ουσίες που προκάλεσαν την έκρηξη αρχικά, και στη συνέχεια τη φωτιά που εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα».

«Κατά την επίσκεψή τους στον χώρο που φυλάσσονται τα βαγόνια, έγιναν μάρτυρες ενός μακάβριου θεάματος. Βρήκαν ανθρώπινα μέλη, τα οποία 6 ολόκληρους μήνες μετά ήταν ακόμα μέσα στο χώρο του κυλικείου», περιγράφει ο κ. Ηλιόπουλος.

Ο δικηγόρος ενημερώνει πως η σχετική ανακάλυψη έγινε κατά το μήνα Αύγουστο και τα εν λόγω ευρήματα έχουν ανασυρθεί από αρμόδια επιτροπή, ενώ έχει ταυτοποιηθεί και το θύμα στο οποίο ανήκαν τα μέλη.

Ο ίδιος, διαμηνύει πως είναι «ελάχιστη υποχρέωση σεβασμού στην ανθρώπινη ζωή που χάνεται να γίνει μια περισυλλογή των μελών του σώματος του θύματος». «Έξι ολόκληρους μήνες διατυπώνεται από τους ανθρώπους που έκαναν την ανακάλυψη η ανησυχία και η υποψία ότι ενδεχομένως υπάρχουν κι άλλα μέλη τα οποία βρίσκονται σε διάφορα σημεία των απομειναριών από τα βαγόνια, ειδικά από τα πρώτα και από το κυλικείο», προσθέτει ο Όθωνας Ηλιόπουλος.

«Σε τρεις μέρες μέσα είχε καθαριστεί ο χώρος τέλεσης κακουργηματικής πράξης, είχε τσιμεντωθεί το έδαφος, είχε πέσει χαλίκι σε άλλα σημεία, είχαν ανασυρθεί όλα τα ευρήματα από τον γύρο χώρο… Επικρατούσε απόλυτη καθαριότητα αλλά με τον τρόπο αυτό καταστράφηκε ένας τόπος εγκλήματος και παρακωλύθηκε η έρευνα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύ περισσότερα και ασφαλέστερα συμπεράσματα», σημειώνει ο δικηγόρος, επαναλαμβάνοντας ένα δεδομένο το οποίο έχει καταγγελθεί πολλάκις από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών.

Μια σκέψη στο “Θρίλερ και μνημείο ασέβειας… Έξι μήνες μετά το έγκλημα των Τεμπών βρήκαν ανθρώπινα μέλη σε βαγόνι, μέσα στο χώρο του κυλικείου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *