Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Τελικά το περυσινό δεν ήταν το τελευταίο! Ο … “Ρομπέν των φτωχών” πρόεδρος Κυριάκος, ξαναπήρε το εσπρεσσάκι του πρωί-πρωί ανήμερα Πρωτοχρονιά στο Da Capo στο Κολωνάκι!

Τελικά το περυσινό δεν ήταν το τελευταίο! Ο … “Ρομπέν των φτωχών” πρόεδρος Κυριάκος, ξαναπήρε το εσπρεσσάκι του πρωί-πρωί ανήμερα Πρωτοχρονιά στο Da Capo στο Κολωνάκι!

Μπορεί πέρυσι, 1η του νέου χρόνου να είχε σπεύσει στο Κολωνάκι στο γνωστό στέκι Da Capo να πιει το εσπρεσσάκι του “πριν προλάβει να αυξηθεί ο φόρος στον καφέ” όπως είχε αναρτήσει στην φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram , γιατι προφανώς μετά δεν θα … άντεχε το πορτοφόλι του να πληρώνει 20 λεπτά παραπάνω το φλιτζανι του καφέ στο Κολωνάκι …, αλλά φέτος μάλλον το “ξέχασε” … πως πέρυσι ήταν η τελευταία φορά που έπινε καφεδάκι στο Κολωνάκι! Έτσι, όπως μας πληροφορεί το iefimerida και παρά την … αυξημένη τιμή από πέρυσι στον καφέ … ο πρόεδρος Κυριάκος βρήκε … τα χρήματα που χρειάζονταν για να … ξαναεπισκεφθεί 1η μέρα της νέας χρονιάς το γνωστό στέκι Da Capo στο Κολωνάκι και να ξαναπιεί το εσπρεσσάκι του, αμέσως μετα την λειτουργία της νέας χρονιάς στην Μητρόπολη! Τώρα … ποιος είναι ο λαικιστής , Κυριάκο;;;

2 thoughts on “Τελικά το περυσινό δεν ήταν το τελευταίο! Ο … “Ρομπέν των φτωχών” πρόεδρος Κυριάκος, ξαναπήρε το εσπρεσσάκι του πρωί-πρωί ανήμερα Πρωτοχρονιά στο Da Capo στο Κολωνάκι!

  1. Η μιση κυβερβηση εκει τον πινει τον καφε της. Να μην πουμε για τον Καρανικα 2-3 φορες εκει ειναι. Καλη χρονια

    1. Η μιση κυβέρνηση και ο Καρανίκας πάντως δεν ανεβασαν σέλφι περυσι εκεί, σπεκουλαροντας οτι πίνουν τον τελευταίο εσπρέσσο γιατι μετά θα αυξανόταν ( πόσο αλήθεια στα 3.5 ευρω;;;) ο φόρος στο φλυτζανακι του εσπρέσσο… Αυτο το νόημα εχει η ανάρτηση. Ο άκρατος λαικισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη … Ετσι κι αλλιως η μισή Αθηνα πίνει καφέ εκεί… Καλή χρονια και σε εσάς, από εμας…

Leave a Reply

Top