Είστε εδώ
Home > FAQ the opinion > Τα σχολεία στην Θεσσαλονίκη άνοιξαν και έκλεισαν αμέσως μετά. Μάλλον η Δούρου θα φταίει.

Τα σχολεία στην Θεσσαλονίκη άνοιξαν και έκλεισαν αμέσως μετά. Μάλλον η Δούρου θα φταίει.

Σήμερα σε οχτώ δήμους στην Θεσσαλονίκη κάποιοι μαθητές πήγαν στο σχολείο, και αφού μπήκαν στην τάξη, οι καθηγητές και οι δάσκαλοι τους ενημέρωσαν πως πρέπει να επιστρέψουν σπίτι τους καθώς τα σχολεία θα έκλειναν εκ νέου λόγω της χιονόπτωσης που ξεκίνησε λίγο μετά τις 8 το πρωί. Οι γονείς ενημερώθηκαν ώστε να παραλάβουν τα παιδιά τους που πριν λίγο τα είχαν αφήσει στο σχολείο. Αργότερα δόθηκε εντολή για όσους γονείς δεν μπορούσαν να φύγουν από την δουλειά τους ότι τα παιδιά μπορούν να παραμείνουν στα σχολεία για φύλαξη.

Όλο αυτό το αλαλούμ συνέβη σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Όχι στην Αττική. Και δυστυχώς για κάποιους, δεν έφταιγε η Δούρου. Εξού και το θέμα δεν σηκώθηκε τόσο ψηλά στα ΜΜΕ. Εξού και αναφέρθηκε ως μια απλή καθημερινή είδηση. Εξού και δεν βγήκε κανένας αγανακτισμένος “δημοσιογράφος” να καταγγείλει την ανάλγητη και ανεύθυνη Δούρου που “παίζει με τα παιδιά”.

Ευτυχώς όμως ακόμη μπορούν να τις καταλογίσουν ότι κρατάει κλειστά τα σχολεία σώα και ασφαλή τα παιδιά αλλά κουράζει τους άριστους γονείς που θεωρούν το σχολείο πάρκινγκ παιδιών. Και ευτυχώς μπορούν να της καταλογίσουν την υπερφόρτωση της σελίδας της Περιφέρειας που έπεσε όταν όλη η Αττική μπήκε για να δει ποια σχολεία είναι ανοιχτά. Γιατί η Δούρου πάντα φταίει, κι ακόμα κι αν δεν φταίει, θα εφευρίσκουμε ζητήματα που θα την παρουσιάζουν σαν να φταίει. Γιατί έτσι βολεύει.

Leave a Reply

Top