Είστε εδώ

Τα μαζεύει τώρα ο Υπουργός του Πακιστάν για τους 500.000 εργάτες , τον ευχαριστεί … ο Άδωνης!

«Δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία, ούτε καν συμφωνία, μεταξύ Ελλάδας και Πακιστάν για συμμετοχή οποιουδήποτε Πακιστανού μετανάστη εργάτη στην ελληνική κατασκευαστική βιομηχανία. Ο Άδωνις Γεωργιάδης και εγώ ο ίδιος είχαμε διερευνήσει την πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας. Προσωπικά, εντυπωσιάστηκα βαθιά από την ακεραιότητα, τον πατριωτισμό και την υψηλή νόηση του κ. Γεωργιάδη, να δημιουργήσει νέες δυνατότητες για τη χώρα του», τονίζει μέσω του λογαριασμού του στο X ο Πακιστανός υπουργός που χτες προκάλεσε “εμφράγματα” στην κυβέρνηση με την αποκάλυψη για deal για 500.000 Πακιστανούς εργάτες γης και οικοδομών στην Ελλάδα!

– Διαβάστε: “Μαρτυριάρης” ο Πακιστανός υπουργός έδωσε στεγνά … τον Άδωνη: Έχουε deal με την Ελλάδα για 500.000 μετανάστες για τις κατασκευές

My meeting with the Greek Labour Minister @AdonisGeorgiadi was extremely productive in exploring strong collaborations. We’re focused on fulfilling Greece’s need for 500,000 skilled workers, particularly in construction. InShaAllah in the coming days we will sign a G2G agreement… pic.twitter.com/OmD9zqqYjL

— Jawad Sohrab (@JawadSohrab) December 19, 2023

Μάλιστα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης έσπευσε να αναδημοσιεύσει όσα είπε ο Πακιστανός ομόλογός του, μέσω του προφίλ που διατηρεί στο X.

«Ευχαριστώ τον ομόλογο μου από το Πακιστάν Τζαουάντ Σοχράμπ, για την αναγκαία διευκρίνισή του, στη χθεσινή του ανάρτηση. Πολλοί μόνιμοι επικριτές μου έσπευσαν να την χρησιμοποιήσουν ως ευκαιρία νέων κατηγοριών εναντίον για κάποια δήθεν κρυφή συμφωνία…όσο και να ψάχνετε πάντα σας λέω την αλήθεια. Ομολογώ πάντως ότι και εμένα ο κ. Jawad μου έκανε εξαιρετική εντύπωση ως δημόσιος λειτουργός με μεγάλες ικανότητες», υποστηρίζει από την πλευρά του ο κ. Γεωργιάδης.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *