Είστε εδώ
Home > FAQ news > Συνεχίζει το “ξεμπρόστιασμα” ο Πολάκης: Ο Μηταράκης πήρε με απευθείας ανάθεση σταντ ομιλιών με 11.432 ευρώ ενώ με 2-2.500 θα ήταν και καλοπληρωμένο!

Συνεχίζει το “ξεμπρόστιασμα” ο Πολάκης: Ο Μηταράκης πήρε με απευθείας ανάθεση σταντ ομιλιών με 11.432 ευρώ ενώ με 2-2.500 θα ήταν και καλοπληρωμένο!

Σε μία ακόμα καταγγελία για τις απευθείας αναθέσεις στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου του Νότη Μηταράκη προχωρά με ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης, η οποία αυτή τη φορά έχει να κάνει με την προμήθεια σταντ ομιλιών και μηχανισμού “αράχνης” για τα οποία το υπουργείο αποφάσισε να δώσει 11.432 ευρώ, ενώ σύμφωνα με τον Παύλο Πολάκη “δεν έπρεπε να δώσει πάνω από 2-2.500 ευρώ και θα ήταν και καλοπληρωμένα”!

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

ΛΟΙΠΟΝ …. Όπως είχα υποσχεθεί πριν λίγη ώρα::Ο κυριος ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ,προμηθεύτηκε (με απευθειας ανάθεση λόγω κορωναϊού βεβαίως-βεβαίως!!!) τρία αναλόγια (το βήμα ομιλητών δηλαδή ) και ένα μηχανισμό «αράχνης» όπως λέγεται, για τις ανάγκες των ομιλιών και των εκδηλώσεων με κόστος ,ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΕΟ ΣΑΣ ….11.000 ευρώ !!!!! (Ολογράφως έντεκα χιλιάδες ευρώ!!)
Φωτό 1-2-3
Για σύγκριση αναρτώ δυο αποφάσεις από Δημο Αλεξάνδρειας και από δημοτικό οργανισμό Θεσσαλονίκης που δείχνουν πόσο τα προμηθεύτηκαν αυτοί!!(φωτό 4-5-6-7)
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2-2.500 ευρώ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΕΡΩΜΕΝΑ !!!!
Θέλουν να ΦΑΝΕ και τα πόμολα και τα πατώματα !! ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ!!!

Ο κορωναϊός ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΣΑΣ !!! Θα τα ξαγγελιστείτε ΟΛΑ ,όταν ξαναγυρίσουμε!!!
ΥΓ.ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΗΨΗ ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ,μεγάλου ΜΜΕ που να τιμάει την ιδιότητα του ΥΠΑΡΧΕΙ;;;;

One thought on “Συνεχίζει το “ξεμπρόστιασμα” ο Πολάκης: Ο Μηταράκης πήρε με απευθείας ανάθεση σταντ ομιλιών με 11.432 ευρώ ενώ με 2-2.500 θα ήταν και καλοπληρωμένο!

Leave a Reply

20 − 6 =

Top