Είστε εδώ
Home > FAQ news > Συνεχίζει να “σφυροκοπά” το Βερβεσό ο Κοντονής: Μετά την κατακραυγή μας ενημέρωσε ότι συκοφαντεί απλά ως πρόεδρος του ΔΣΑ

Συνεχίζει να “σφυροκοπά” το Βερβεσό ο Κοντονής: Μετά την κατακραυγή μας ενημέρωσε ότι συκοφαντεί απλά ως πρόεδρος του ΔΣΑ

Νέα απάντηση στον πρόεδρο του ΔΣΑ Δημήτρη βερβεσό έδωσε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, σχετικά με την παραίτηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νικολάου Σακελλαρίου.

Αφορμή στάθηκε η επανόρθωση της δήλωσης του Δ.Βερβεσού, όχι ως προς το περιεχόμενο αλλά ως προς τον τίτλο με τον οποίο έκανε τη δήλωση. Συγκεκριμένα, η αρχική του δήλωση έγινε με την ιδιότητα του προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας και του προέδρου του ΔΣΑ. Στην επανόρθωση, η δήλωση έγινε με την ιδιότητα μόνο του πρόεδρου του ΔΣΑ.

Κατόπιν αυτού, ο Σταύρος Κοντονής επανήλθε επισημαίνοντας ότι «γελοιοποιούμενος μετά την κατακραυγή πλείστων όσων προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας ο πρόεδρος του Δ.Σ.Α μετέβαλε ιδιότητα και από πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων μας ενημέρωσε ότι συκοφαντεί απλά ως πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών» .

Ακόμη, ο κ. Κοντονής, επανέλαβε «για να το γνωρίζει είτε ως πρόεδρος του Δ.Σ.Α είτε ως πρόεδρος της Ολομέλειας των Δ.Σ.» ο κ. Βερβεσός, «η ίδρυση των δύο νέων Πρωτοδικείων στην Αττική θα πραγματοποιηθεί άμεσα» και πρόσθεσε: « Η ταλαιπωρία των πολιτών θα σταματήσει, οι συνθήκες γαλέρας των δικαστικών υπαλλήλων θα ανατραπούν και η εκμετάλλευση των νέων δικηγόρων θα αναστραφεί».

Πηγή: koutipandoras.gr

Dog person, chocolate lover, order obsessed and tv victim!

Leave a Reply

Top