Είστε εδώ
Home > FAQ stuff > Συνεχίζει να διηγείται “ιστορίες με εξωγήινους” ο Κυριάκος! Τι “πέτυχε” βγαίνοντας για φαΐ με τη Μαρέβα…

Συνεχίζει να διηγείται “ιστορίες με εξωγήινους” ο Κυριάκος! Τι “πέτυχε” βγαίνοντας για φαΐ με τη Μαρέβα…

Το πρώτο “συναπάντημα” ήταν με τον εξωγήινο του Υμηττού, που “χρησίμευσε” στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως άλλοθι για να μην υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου.

Η δεύτερη “εξωγήινη” ιστορία που αφηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν για να “πείσει” ότι πλέον δεν υπάρχουν πολιτικές γραμμές και ότι οι διαχωρισμοί δεξιάς και αριστεράς (παρά τις περί του αντιθέτου κορώνες των μπροστάρηδων του κόμματός του, όπως ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης) είναι ξεπερασμένες.

Είπε λοιπόν ο επίδοξος επόμενος Πρωθυπουργός της χώρας, μιλώντας σε συνεργάτες του, τι συνέβη όταν βγήκε με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρήκε δύο παρέες “εξωγήινων” ψηφοφόρων. Ψηφοφόρων που σαν κάποιους βουλευτές που αλλάζουν κόμμα κάθε 2 χρόνια, άλλαζαν άποψη κάθε 6 μήνες για να καταλήξουν (καλά το καταλάβατε) στη Νέα Δημοκρατία.

Όπως περιέγραψε, λοιπόν, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με το altsantiri.gr, στα διπλανά τραπέζια κάθονταν δύο παρέες που έσπευσαν να δηλώσουν τη συμπάθειά τους και τις πολιτικές τους προτιμήσεις. Ένας άνδρας τους είπε ότι το Γενάρη του 2015 είχε ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, ότι στο δημοψήφισμα ψήφισε «ΟΧΙ», τον Σεπτέμβρη του 2015 ψήφισε ΚΚΕ και τώρα θα ψηφίσει ΝΔ.

Η γυναίκα τους είπε ότι παλαιότερα ψήφιζε ΝΔ, τον Γενάρη του 2015 ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ,στο δημοψήφισμα κι αυτή «ΟΧΙ», τον Σεπτέμβρη του 2015 απείχε και τώρα έχει αποφασίσει και εκείνη να ψηφίσει ξανά ΝΔ.

Εσείς πειστήκατε;

Πηγή: altsantiri.gr

Leave a Reply

Top